Alinrabia Papatyamm63 yaptım 27 haftalıgım ama gelmedı cevapta yok ılk kızımda da yapmıstım kozım suan 13 aylık gondercez dedıler hala yok yanı 😂
Mahperitasarim bahardaa bende başvuru yaptım 7 haftalıktı 20 işaretledim şu an 21 haftalığım geçen hafta geldi
bahardaa Mahperitasarim anladım canım erken başvurmakla en iyisi yapmışsın desene baksana yeni gelmiş
Mahperitasarim Mahperitasarim evet okumuştum burada bende yapan çoktu iyi ki yapmışım çok kaliteli olmasada güzel düşünülmüş birşey🫶🏼
Mrrrve Mahperitasarim Cinsiyet fark ediyor mu gelen eşyalar için. 20 haftayı bekleme sebebi ondan da olabilir mi ki
Aybukedemirkale Papatyamm63 bende başvurdum 27 haftalık hamileyim doğum bekleniyor diyo 16 haftalıkken fln başvurdum
Mkbselisa Papatyamm63 bende başvurdum eve geldiler hiç bir yere bakmadılar bile red verdiler oysa tek kişi çalışıyor 20 aylık bir bebeğim daha var ev kiram 14 krediler var zor geçiniyoruz yani bi yeni doğum paketine bile red verdiler ya pes doğrusu itiraz ettim sonucu bekliyorum
Simasu14 Mkbselisa Bende arayarak yaptım. Saniyesinde red geldi. Kesinlikle bakmadan veriyorlar. Ev araba vs hicbirsey yok. Ev kira ve tek maaş olmasına rağmen çıkmadı
Mkbselisa Pinkopinkoo aynı durumu yaşadım yazılı da şikayet te bulundum instagram da o kadar mavi tikli kişiler video atıyor sanki reklam gibi
happymuti Konya da başvuru yaptım 4,5 aylık olduk daha gelmedi bir arkadaşımında 10 aylık bebeği oldu onunki de gelmedi 😂 okula başlarken gönderirler herhalde 😅 gelirse de birisine hediye etmeyi düşünüyorum
Seydaozk Pinkopinkoo aynen bana da aynısı oldu kafalarına göre mi veriyorlar anlamadım sorgulayınca red ckıyo en son başvuruyu iptal ettim tekrar başvuru yapayım dedim bu sefer de aktif başvurunuz vardır diyo sacmalık yani
Seydaozk Papatyamm63 nasıl başvuru yaptınız ben istanbulsenin den başvuru yaptım tüm şartlara da uyuyorum ama direk red vermiş instagramda bi influencer a sordum size neye göre verdi diye kız bana diyor ki benim kendi üzerime evim var şirketim var herhangi bi şart aramıyorlar ben istedim geldi dedi valla bu işten bişey anlamadım ben.
Papatyamm63 Seydaozk valla bende anlmadik durumu iyi olanada veriliyor. Benimde durumum iyi değil başvuru yaptım kısmet çıktı bana
Mahperitasarim Mrrrve hayır hastane çıkışı beyaz Tırnak makası seti yeşil Beşik siyah Çanta ve taşıma poşeti(çantası) siyah renk
prensprensesannesi90 f_gecee Papatyamm63 Ben ilk gebelik normal doğum yaptım devlet hastanesinde aldığım ilk hastane çıkışını giydirmiştim hiç kan vs olmadı güzel temizlemişlerdi oğlumu sanırım hastaneye göre değişiyor özel veya devlet hastanesiyle alakası yok bence
f_gecee prensprensesannesi90 ben fotoğraf çekimi yapmayı düşünmüyorum o yüzden ilk giydireceğim kıyafetimi de ona göre seçmek istiyorum Ve ilk hemşirenin giydirdiği kıyafetten sonra ne zaman yedek kıyafetleri giydirdiniz acaba?
Mrrrve Mahperitasarim içeriğini bilmiyordum , bende 20 haftayı bekliyordum bende deneyeyim o zaman. Teşekkürler
Zeyazra Papatyamm63 ben de yaptım 15.haftada hala durum olarak :doğum bekleniyor yazıyor gelir mi bana da . Bu arada 24.haftadayım
G_sah87 Papatyamm63 merhabalar bende imdirdim uygulama ve sedep’e bağladı bilgilerimi doğru girmeme rağmen eksik diye olmuyor neden olabilir sizce