68pembemavi01 Anneyimbenanneya 25 yaşındayım 1 kızım 1 oğlum var 24 haftalık hamileyim. Çok şükür Rabbim’e Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah bizde kolaylıkla hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah🤲🌺
DilekBodurr Anneyimbenanneya 31 yaşındayım. 4 yaşında bir oğlum var. 21 haftalık hamileyim kız olacak nasipse.
Gul76 Anneyimbenanneya 30 yasindayim 1 oğlum var 3 yasina girecek 20 gün sonra 1 kızım var 5.5 aylik ve hamileyim 3 aylik 🥰🤍
balim35 @Anneyimbenanneya 32 yaşımdayım ilk hamileliğim 🤓 yaş olarak üç sene hatta üç buçuk sene önceden beri istiyoruz ancak bu zamana kısmet oldu daha erken isterdim..
happyprincess_06 Anneyimbenanneya 29 yaşındayim (kısa süre sonra 30 hatta 🤦🏼♀️) 7.yilima girdim ilk bebeğim olucak 🌸
denizleo09 22 yaşında ilk bebeğimi doğurdum. Şimdi 32 yasindayim ikinciye hamileyim. Her 10 senede bir doğurmuşum. Bir daha doğurmam herhalde 😂
Nananan Anneyimbenanneya sanırım forumun en küçük annesi benim 21 yaşındayım 21 aylık oğlum var 8+5 haftalık da hamileyim 🥰
Nananan Anneyimbenanneya sanırım forumun en küçük annesi benim 21 yaşındayım 21 aylık oğlum var 8+5 haftalık da hamileyim 🥰