Merve1ei39 Anneoluyoru canim benim kizim 38 haftalik dogdu ama 2635 kiloydu. Ve normal dogum yaptim. Buymuyodu artik diye suni sanciyla dogum yaptirdilar ve suan kizim yasitlarina bakarak daha uzun. Allah kolaylik versin ama kilosunda cok kotu bisey yok
gzm_42 Feyzay benim bı tık idrarda protein çıktı tansiyonunu takiple dediler canım ama tansiyonum elhamdülillah iyi ama kalp çarpıntısı oluyor arada 120 lere çıkıyor sonra normale dönüyor
Medos123 Anneoluyoru bnde 34+4 de ikizlerimi doğurmuştum. Birisi 10 gün kaldı küvezde birisi 16 gün. Sütüm 2 gün sonra gelmişti. Zaman çok hızlı bnm bebeklerim 5 aylık oldular bile. Bir bakmışsınız kucagınızdalar 😍
Anneoluyoru Yanıtlar için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız çokça. Sütümü sağmaya devam ediyorum az az da olsa geliyor bebek de inşallah daha iyi olacak çok şükür bu halimize dualarınızı bekliyoruz.
SmyEsciv Anneoluyoru geçmiş olsun allah bağışlasın. Mamsel emziren anne çayı iki tatlı kaşığı içine 20 damla bestlak damla. Günde 4 tane içebilirsiniz faydasını görüceksiniz Hurma Tahin helvası roka bol su Birde malt içecekler var e bebekte deneyebilirsiniz