Bebisliiii Simdi doktordan ciktim 39+1 günlük kilosu 3200 dedi doktor beslenmen nasıl 100 150 gram zayif kalmis dedi bu haftada olanlar sizlerinkacti
mucizemizibekliyoruzz Bebisliiii takma kafana canım. Arkadaşım 40+2de 3300 doğum yaptı. 2 buçuk kilodan sonra normal sayılıyor
MerveGmss Bebisliiii benim iki hafta önce 3.479 du canım ama öyle cok bi zayıflık yok bence iyi kilosu
Glcdmrdmr Bebisliiii Bence boşuna üzülüyorsunuz keşke benim bebeğimde öyle doğsa:(( 34 haftalik olduk kilosu 2050 gr olmuş Doktor 3 kiloyu bulmaz dedi 2500 doğarsa bile iyi dedi o yüzden 3 kiloyu geçmiş bile daha ne istiyorsun canim üzülme bence
YaseAlp Bende bu hafta Salı günü gittim. 39+1 dik. 100 gram almış 3100 olmuştu. Geçen hafta 400 gram almıştı. Aslında aynı yiyorum. Hatta midem çok ekşiyo. Ama neden o şekilde oluyo bilmiyorum.
Bstt mucizemizibekliyoruzz canim sana bisey sorcam bebeginin kimliginde ilce adi mi yaziyor izmir mi yaziyor? Merkez ilce olunca il adi yaziyor diyo bazi yerlerde bazi yerlerde de ilce diyo merak ettim
Burcan Bebisliiii 39+1 benimde 3200 geçen hafta 3150 gr Dı son haftalarda almaması normal dedi. Çokta iri olmasına gerek yok zaten sıkma canını gayet normal bence
mucizemizibekliyoruzz Bstt artık yeni kimliklerde doğum yeri yazmıyor. Ama e devletten baktım çiğli yazıyordu izmir yazmıyordu doğum yeri.
Biz Son zamanlara geldiğimiz için cnm artık çok az alıyorlar çünkü doğacaklar yer YÖK zaten onlar içinde zor durum bence
Bstt mucizemizibekliyoruzz aa dogru yenilerde yok cok tesekkur ettim canim hastaneyi ona gore seccem de😂😂😂😂