iremd-1798 AishaIbrahimli 37 haftalık değilim 39 haftalık hamileyim ağrım vs yok 🥹🥹 bebişim gelmiyor 🤭 Rabbim kolay doğum nasip etsin sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah ❤️ sıcaklar mahvediyor hep biziiiii
momofmychildren AishaIbrahimli 36+4 günlük hamileyim geceleri bel ağrım ya da bacak ağrım oluyor onun dışında iyiyim çok şükür hareketlerim felan rahat gün içinde bazen kendini çok geriyo o kadar
FyA AishaIbrahimli 38deyim yürüyüş yapmak istiyorum açılma olsun diye inanılmaz yoruluyorum , ve geceleri uyuyamıyorum 🥹
busranuur AishaIbrahimli 37+3 üm arada bir regl ağrısı gibi yokluyor onun harici sıcak çok zorluyor geceleri de doğru düzgün uyuyamıyorum güya erken doğum riskim vardı şuanda da gelmiyor Allah yardımcımız olsun gerçekten son zamanlar daha zor geçiyormuş 😂
012908- Valla artik son günlere girdik hayirla saglikla gelsinler.Artik agrilarda cogaldi.Hareketlerdede zorlanmaya başladim.Uyuyamiyorum yatamiyorum ama son günler ya artik bebegime kavuşmak icin can atiyorum cok heycanlıyim
AishaIbrahimli iremd-1798 Allah yardimcimiz olsun. Ağrilarim var ,amma şiddetli deyil hayla. Bende sabırsızlıkla gozleyirem in see Allah
Asya_2020 Gece uykuları hiç yok malesef hasret kaldık hareketlerimizde eskisine göre daha azaldı iyice yerleşmeye başladığı için çok baskı ve ağrı var kanalda kemiklerim sızlıyo resmen herkes sağlıkla kucagına alsın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
busranuur AishaIbrahimli benimde aynı servikal kısalığım vardı 26.haftamdan 32 ye kadar yattım 32 den sonra saldım çok şükür 37 ye geldik gelecekleri zamanı kendileri belirliyor bebişler 🥲🥲