dem34 8 haftalık hamileyim karın ağrısı şikayetiyle acile gittim bu serumu taktılar bilgi vermiyorlar Ne olur bilen yazsın Ne serumu
Hilal2901 dem34 nst içşn de erkenmis ağrıların olunca takıyolar serum hangi haftada olursan ol rajatla diye
dem34 Hilal2901 nst bağlanmadı serum Bos h tuzlu su karın ağrısını nasıl geçiriyor anlamadım hiçbir fayda etmedi boşuna geldim resmen acile hala midem ve karnım çok kötü ağrıyor
Esra_metehan34 dem34 canım genel de içine parol flakon koyuyorlar ağrı kesici oda beyaz renk bilemezsin de doktora sorabilirsin kafana takıldı ise gebelere sadece parol takılıyor diye biliyorum. Doktorun bilgi verir sor istersen
Angel161023 dem34 canım bir sağlıkçı olarak yazıyorum, bu resmini attığın düz sade serum tuzlu su yani, onu sana düz bir şekilde bağlamıyorlar doktorunun uygun gördüğü bir ağrı kesici enjekte ediyorlar dümdüz tuzlu suyun zaten faydası olmaz ☺️
dem34 Angel161023 teşekkür ederim bir şey daha soracağım kanımda enfeksiyon çıktı lökosit 8 yüksek oluyor değil mi acil doktoru 2 tane antibiyotik verdi yarın alacağım ilacın birinin adı Aksef 500 mg 10 tablet diğeri Monurol 3g granül içeren şaşe Bir sakıncası var mı kullanmakta
Zeynepesma dem34 bence kadın doğum doktoruna sormadan kullanmayın derim yanlış ilaç yüzünden 1 sene önce 3 aylık bebeğimi kaybettim
Angel161023 dem34 doktor veya labcı değilim hanımefendi ☺️, tahlillerinizle ilgili gerekli bilgileri doktorunuz zaten size verir, değerler olduğundan yüksekse zaten ilaç yazar geçmiş olsun ❤️
Enfal_06 dem34 acil doktorlarının verdiği ilaca güvenmeyin götürüp doktorunuza gösterin çünkü asistan acil doktorları geçici olarak görev yaptıkları için yanlış bi ilaç yazılırsa bile hangisinin yazdığını bilmezsiniz sürekli değişiyorlar monurol ben kullandım bende işe yaramadi aksef kullanmadım bana gebelikte kullanılan piyestepol Antibiyotik yazılmıştı
secondmylife Angel161023 burda doktor değilim yazmışsınız sağlıkçıyım yazmışsınız. Ne hikmetse son zamanlar 6yil tıp okuyan 2 yıl uzmanlık yapan doktor olmuşsunuz. Başarınıza hayranım gercekten.