beaawullf 37 haftalık hamileyim kızım olacak Allah nasip ederse inşallah.Karnımı gören erkek mi karnın sivri cildin bozulmamış deyip duruyor alakası var mı sizce karınla ciltle
Mery6619 beaawullf 1kız 1erkek hamileliği gecirdim şimdi 3 ye hamileyim oda kız ama karnım hep aynıydı aşağıda ve küçük vücut yapısıyla da alakalı bence
Melisaaltnblk beaawullf aynısı bende var bende 35 haftalığım kız bebeğim herkes erkek mi fiziğin öyle diyorlar 😁
Muhammedimm09 beaawullf benimde göbeğim sivriydi ve erkekti yani cildin bozulmamış lafına pek inanmıyorum çünkü inanılmaz derecede sivilcelenmiştim erkek olmasına rağmen bazı kız anneleri de dahada güzelleşiyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💖
beaawullf Melisaaltnblk hayır farklı farklı doktorlara gitmesem inanıcam boyum uzun 9.ayda çok çıktı sadece karnım gören öyle deyince kafam karışmıyor değil 😂
beaawullf Cimenn1223 işte demek ki alakası yok ama gören öyle deyince bi duraksıyor insan acaba mı diye
Cimenn1223 beaawullf benim karnimda sivri gidiyor annemler erkek dedi şeklinden dolayi😂 hatta her gören erkek dedi ama 1 prensesim dha oluyor🥰
Mery6619 beaawullf belirtileri bile farklı farklı 3. gebeligim olduğu halde dra sordum hocam çok farklı diye drda her gebelik kendine özgü çok normal dedi
canvecanan beaawullf 31+6 haftalık hamileyim karnımı gören kız diyor ama cinsiyet erkek alakası yok kızımda da oğlumda da göbeğim aynı yayvan duruyor vücut yapısına bağlı bana göre
beaawullf canvecanan haklısınız kişiden kişiye göre değişiyor demek ki birden fazla kişiden duyunca etkilendim galiba malum her şeyden etkilenebiliyoruz bu süreçte