Merve59630 Kendim için gyno ferro sanol kullandım bu sabah aç karna ve mide bulantısı halsizlik baş dönmesi yaptı . İlk defa içiyorum böyle yan etki gören oldu mu ? Yardımcı olun lütfen bırakmalı mıyım ilacı
Seymaduman Merve59630 ac karna icince bendede oyle yapiyor. Gecen hafta 5 gun hastanede yattim ilacimi hep oglen verdiler yani oglen icsende fark yokmus daha iyi geldi bana oglen icmek
06Pembemavi80 Merve59630 ben kahvaltıdan sonra iciyorum. Ocean microfer kullanıyorum hiç sorun yasamadim
Merve59630 elifozkann tok karna deneyeceğim olmazsa doktorla görüşüp değiştireceğim . Teşekkür ederim
Nlnmtn Merve59630 doktoruna sor yine de istersen ama ben de sabah aç karnına kullandığında bulantı yapmıştı doktorum kahvaltıdan bir süre sonra iç dedi öyle kullanmaya devam ettim bı sorun olmadi
2mucize Merve59630 bende içince kötü olmuştum kokusu da ağır geliyor akşam yemeğinin arasında içiyorum bende
Merve59630 2mucize teşekkür ederim 🙏 bende öyle deneyeceğim yine etki yaparsa doktorla görüşüp değiştireceğim