2pembikeller1 Aslında güzel bir isim Kuranda geçiyor ama iki isim de birlikte çocuğa ağır gelir mi bilemem bazı isimler yan yana ağır gelebiliyor. Onun harici bazen bende çok rüyaların etkisinde kalıyorum mesela geçen sene gördüğüm bir rüya sonrası çok etkilenmiştim şöyle ki rüyada bana uzatılan kundakli bir bebek var ve ben o bebeği ellerimi uzattığım halde niyeyse kucağıma alamıyorum bikac gün sonra da adetime daha zaman varken oldukça yoğun kanamam geldi ve biz bebek istiyorduk o aralar da olmuyordu onda da ihtimal vermedim yoğun kanama pelte şeklinde ve çok agrim vardı acilde iğne vuruldum kanama ve ağrı bikac gün daha sürüp bitti o sıralar gene bir rüya görmüştüm bi odada çevremde kimin çocuğu varsa onlarin çocukların hepsiyle oyun oynuyor ilgileniyordum falan aradan bi süre zaman geçince ben normal kanama yaşadım gene dedim ben Adet olmuştum ama bu da neyin nesi üstelik asıl adet olmam gereken zamanlardı ama şaşırdım neyse oldu bitti derken arada bi baş dönmesi göz kararması oluyor gene ilk rüyayı görüyorum falan bi rüya tabircisine anlattım rüyamı yorumladı bana dediği şey sen daha önceden düşük yaşadın mı dedim hayır peki çok mu istiyorsunuz bebeğiniz olmasını evet ama olmuyor dedim dedi ki olucak olucak ama az daha zamanı var sabırlı olun bekleyin rüyada sana bebeğinin olacağı müjdesi verilmiş aslında ama daha zamanı da var diye belirtilmiş bekleyin dedi eşime anlattım çok etkilendik bana dedi hastaneye randevu al bi git randevuyu ben ilkte bulamayıp sonra aldım ama olaydan 3 hafta geçti neredeyse doktor baktı etti herhangi bir test yapmadı dedi düşük yaptın mı sen hayır dedim test yapmış miydin hiç o kanama esnasinda aklıma gelmedi ki ihtimal vermedim dedim düşük yapmış olma ihtimalin çok yüksek ama gerekli testleri yapmam için geç gelmişsin çok bide acile gidip iğne mı vurdurdun iyice tetiklemissindir düşmesini dedi neyse içinde parça yok dedi gönderdi beni. Kendimi yiyip yiyip bitirdim elimde bi test bi delil yok ama düşük yapmış olma ihtimali çok yüksek ve rüya tabircisinin de dediği ile uyuşuyor. O yüzden çok etkilenmistik şimdi şükür 2 bucuk sene sonunda bebek haberi aldık 19 haftalık hamileyim şimdi bebegimizi bekliyoruz Allahin izniyle vakti zamanında gelmesini ve ben Cinsiyet öğrenmeden öncesi erkek olacağını düşünüyor hissediyordum ama rüyamda kız görmüştüm ve cinsiyetimiz kız şuan 😊 bazı rüyalar çıkabiliyor yani en azından benim gördüklerim 🩷