Merhaba👋🏻 ben gebe olduğumu bilmeden önce bir rüya görmüştüm. Rüyamda doğum yaptığımı ve bir oğlumun olduğunu görmüştüm. Üstüne mavi bir battaniye ve üzerinde Ömer Ali yazıyordu. Ben rüyamda ben bu ismi istemiyorum diyordum. Rüyadan 1 hafta felan sonra hamile olduğumu öğrendim. Ve rüyamı anlattığım zaman herkes bana Ömer Ali koyman gerekiyor dedi eşimde koyalım ne olacak dedi ama ben istemiyorum dedim. Her konu açıldığında istemiyorum derdim. Bir kızım var Allah bağışlasın. Bir de oğlumuz olsun istiyoruz Rabbim nasip ederse. Dün yine rüya gördüm rüyada el açmış Allah’a dua ediyordum. Allahım ne olur sağlıklı hayırlı bir erkek evladımız olsun diye. Sonra biri yanıma gelip sen Ömer Ali ismini kabul etmedin asla koymam dedin Peygamber efendilerimizin ismini reddettin bu rüya sana bi işaretti Allah sana erkek çocuk vermeyecek dedi. Rüyanın çok etkisinde kaldım henüz 11 haftalığım cinsiyet daha belli değil. Yorum yaparsanız çok sevinirim size saçma gelebilir kafama takıldı anlatmak istedim kusuruma bakmayın 🌸