Verda2 Kızlar 19+1 haftalık hamileyim ama göbeğim hiç yok etrafi da benim haftada olanların göbeği baya belli ama benim hiç yok bebeğim in gelişiminde korkuyorum kontrolume 20 gün sonra benim gibi olan var mı
Cocoo Verda2 ben 22 hafta oldum benımde hıc gobegın yok hatta doktor bile görünce merak ettım nıye cıkmamıs dedı ultrasonla bakınca maşşalah cok hareketlı bı bebegın var ama iç karnın genış o yuzden dıstan bellı olmuyo demıstı gelsımıde gayet ıyı dedı kısıden kısıye degısır bu göbek inşallah sag salım kucagımaza alırız hepımız 🙏🏻🙏🏻
23Zumra Verda2 bazi insanlarin ic karni buyuk oldugu icin bebek buyusede anne gobegi fazla buyumezmis 😊
Omerhatice Verda2 kuzum ben gobegim 25 den sonda çıktı banada zayif bebk olcak bilmem ne diye hep soylendiler masallah 3 buçuk kilo doğdu sagligida gebeligim boyunca cok iyiydi ic karnımız genis oluyor ondan çıkmıyor Son aylardada duba gibi olmuştum valla 😂😂
Verda2 Omerhatice Handeli yaa 😀 ne bilim biraz çıksa böyle hamile oldugu mu tam anlamıyla hissetmek istiyorum bazen hamile oldugu mu bile unutuyorum
Handeli Verda2 yaa tabi😆 keyfini çıkar 😁 ben şimdiden Doğuma kadar kaç kilo alacağım onun derdine düştüm 😬
Deletedmom004 Verda2 İç karnın geniş demek ki canım. Benim de tam tersi 10 haftalık hamileyim. Hiç bi pantalonumun düğmesini kapatıyorum hiç biri olmuyor deliriyorum :(
Senbibak Deletedmom004 ahahah bende 12+5 benim de sıkıyor artık pantollar 1 kilo aldım . Bence hiç takılma genetiğin bile çok etkili arkadaşların dediği gibi iç karın genişliği olabilir . Verda2
Deletedmom004 Senbibak Pantalon bulamıyorum giymeye evde. Direniyorum da 12. Haftaya kadar almıcam dedim :))
esractn Verda2 14 haftalık ikiz benimkilerde, normalde bu haftada az olabilir ama ikiz tanıdığım var benle ayni haftada maşallah kocaman gobusu var bende hep niye benmki hic yok diye dertleniyorum 😕
HiraMerve1 Ben nerdeyse doğurmak üzereyim göbeğim 4 aylık gebe kadın göbeği gibi ben memnunum iyi bişey benim için sende tadını çıkar son aylarda birden büyüyo zaten 😊
BeyzZaA Verda2 bende bugün tam 19+1günlük oldum benimde yok göbeğin bebekle alakası yok iç karnın genişse son aya kadar karnın çıkmaz bu herkezde görülenilen bişey
Bulut74 Verda2 ilkse biraz geç belli oluyor. Ya da iç karnım büyük olabilir. Benim 19+3 kocaman oldu ikinci gebeliğim benim ilkle ikincide fark ediyor 😊🤗 karın büyüklüğüyle gelişimin alakası Yok bu arada, yemene içmene. Dikkat et Rabbim sağ Salim doğurmaya nasip eder inşalalh 🙏😊
Deletedmom308 Verda2 23.haftayı bitiriyorum benim de yok.hamilelikten önce olan normal göbeğim aynı duruyor
Anneolacak Ayniyiz 19+1 benim de ayva gobegim var az once alisveris yapacaktim hic hamile gibi durmuyosunuz dediler