Bugün cumartesi olduğu için doktor yoktu kadın doğum arayıp da sorma gafletinde de bulunmadilar gelip polikliniğe doktoruna göster dediler saliya kadar beklemem gerek bebek sıkıntıya düşerse ne olacak nasıl anlayacağım çok kasiniyorum 37+6 yız bu arada

Doğum için gün 22 sine verdi

@Umutaren alt ve ast değerlerin çok yüksek değil. Sen yine de karbonhidrat alımını düşür. Benim de çok yağlı yada karbonhidratlı yediğimde değerlerim böyle oluyordu. Ekmeği makarnayı yağı kestim

Tugbacim34 Ekmek yağli şeyler yemiyorum makarna da çok yemiyorum aslında yani bu değerler gebelik kolestazına işaret değil ve doğumu öne çekmez mi dersiniz

Umutaren canım benimde değerlerim böyle 2. Gebeliğim 2. Gebelik kolestazım böyle başlayıp yükseliyor kaşıntın var mı

Galya15 evet var akşamları çoğalıyor uyutmayacak derecede

@Umutaren benim karbonhidrat çok yediğim de bu değerlere çıkıyordu. Doktorum bir hafta da bir kan ver değerlerine bakalım yükselişe geçmiyorsa korkma demişti. Birkaç gün sonra tekrar kan ver eğer yükselmiyorsa korkma.

Tugbacim34 salı gidince doktor birdaha isteyebilir kan tahlili ben eğer sıkıntı varsa 9 gün beklemek istemiyorum çocuk kakasını yapip yiyebiliyomus ölebiliyomus Allah korusun bu kadar zaman bişey olmamisken bebeğimi kaybetmek istemiyorum zaten vaktimiz geldi 39+1 i beklemeyelim eğer sıkıntı olacaksa 3 saate 38+0 ız

bir ay sonra

Tugbacim34 merhaba bende 20 haftalık ikiz gebeyim önceki gün tahlil verdim sonucunu gösterdim doktor karaciğerinde bir değerin yüksek çıkmış dahiliyeye git kan ver dedi gebelik kolestazı olabilir dedi kan verdim sonuçlara e nabızdan baktığımda söylenilen alt değerim ilkinde 42 dün verdiğim testte 34 çıkmış doktora da hafta içi gideceğim çok yüksek mi bu değerler acaba endişelenmeye başladım

Azizekhrmn kaşıntı var mı diye sormuştu ayak parmaklarım gece çok kaşınıyo 2 haftadır kurudular kaşımaktan ama iz falan olmuyo kaşıyınca kabarıyor sadece

@Azizekhrmn o gün yediğiniz içtiğiniz şeyler yüzünden de yüksek çıkıyor değerler ama değerleriniz yüksek değil ve düşüşe geçmiş, eğer yükselmeye devam etseydi tehlikeli olabilirdi, benim doktorum öyle demişti.

Deletedmom_115 çok teşekkür ederim biraz daha rahatladım Rabbim cümlemize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin