kizannesi16_ Kızlar 36+2 deyiz geçmiş haftalara nazaran hareketleri azaldı gibi hissediyorum öncesinde sert ve sık hissederdim ama şuan kısa süreli ve nadir hareket eder oldu karnıma dokunuyorum hareket etsin diye normal mı bu haftalarda ?
Huray kizannesi16_ günümüz tamı tamına aynı ve çok hareketliydi azaldi ama yeri daraldi buyuyorlar korkma yine de gunde 10 kez hareket etmesi lazim takiple ☺️ artik hizli da hareket etmiyor dimi sanki esniyor gibi boyle yavaşladi da yani
Alparslanmom__ kizannesi16_ benjmde öyle bnde 36 haftalığım aynı şeyi yaşıyorum doktorum normal dedi bna bebek büyüyor yeri daralıyor günde 10 defa hareket etse yeterli diyordu hergun aynı hissedecen diye bişey yok
kizannesi16_ Huray evet evet aynen öyle hafif bi karnım hareketleniyor okadar günde 10 defa kadar edıyor da ☺️☺️ Az kaldı son 12 gün 26 temmuzda sezeryan günü aldık nasipse son günler daha bi stresli heyecanlı
Huray kizannesi16_ allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canım benim benim normal gibi ilerliyor şimdilik o yüzden bilemiyorum günü belli olunca daha heyecanlı 😍