semrakarahan sehir hastanesinde gebeler icin bilgi veriyolarmis tam olarak bende bilmiyorm ogrenmek istiyorm kacinci haftdan itirabaren gidiliyor ne kadar sureyle giden var Kayserili arkadaslar bilen varsa 🤗🤗
baharayazz semrakarahan gitmeyi çok isterdim ama şehir hastanesi bana çok uzak 😒 bi fikrimde Yok postun yukarda kalsın diye yaZıyorym Canım
semrakarahan baharayazz nerde oturuyorsunuz benimde evim uzak bnde gitmeyi cok istiyorm sureklimi gidiliyormus yoksa haftanin belli bi gunumu ona gore ogreneyimde gidebilirsem dedim
Selvet semrakarahan 3 eğitim veriliyor her hafta bir gün gayet güzel insanlar be başarılı eğitim gitmenizi tavsiye ederim ben gittim çok memnun kaldım
Selvet semrakarahan fark etmez ne zaman isterseniz şehir Hastanesi ni arayın gebe okulu ilk dersi öğrenmek istiyorum derseniz yardımcı oluyor çok tatlı ebeler zaten
Htctsbk Melikgazide ve İldemde var eğitim veriyorlar ben gidemiyorum malesef bir an önce gidin. Sonradan bişeyler çıkarsa Benin gibi kalıyorsunuz
Htctsbk Tam adını hatırlayamıyorum internetten bak canım gidemeyince kaldı benimki tam hatırlamıyorum ama ildemdeki Pazar yerimin yanındaymış yüne gitmek isteyenler olursa