Zeyyno_ Elifff7272 Normal ilk günlerde cnm zamanla o ağrı azalıyor dikişlerin düşmeye başlıyor zaten hastanedeyken doktor dikiş kontrolü yapıyor öyle eve gidiyorsun
4949zilanerturk Elifff7272 hayırlı olsun canım lohusaliğin fazla bilgim yok ama normaldir yani bide kaç haftalıkken doğurdun
Angel161023 Elifff7272 normal arkadaşım, sürekli kuru tutmaya çalış, her idrardan sonra batikonla temizlen bebek uyuduğu zaman 15 dk altın açık bir şekilde uzan yatağa havalandır ❤️ daha hızlı iyileşir dikişlerin geçmiş olsun ❤️
Hilal2901 Elifff7272 madecassol ve anestol krem vermisti bana doktor çok iyi geliyor istersen dsnış kullanabilirsin derse kullan ❤️
Maviniz Elifff7272 başlarsa olur sizlamalar zamanla hafifler kuru tutmaya çalışın o bölgeyi badikon sürün hafifçe sonradan düşer
esty35 Elifff7272 bende aynı durumdayım çok yanıyor doktoruma sordum 3 saatte bir bez değiştir kuru ve temiz tut dedi 🥺
ece1234- Elifff7272 normal canım benim tam 18. Günde gitti o yanma hissi ben de daha yeni doğum yaptım 25 gün oldu bugün geçecek merak etme