hasretsahinn Kızlar sizinde acaba gözlerininizin önünde uçan şeyler oluyomu çok sık olmuyor ama gözlerimin önünde siyah uçuşan şeyler oluyor 6 aylık hamileyim
EceNaz26 hasretsahinn hamilelikten oncesinden beri iki gözümde de minicik iki siyah nokta var dikkat etmeyince gözükmüyor ama yaklaşık 3 senedir var
Eliff_gny hasretsahinn tansiyonunuzu ölçüyormusunuz yüksek tansiyon da bazen olabiliyor öyle sinek uçar gibi siyah biseyler ucusuyor gibi gelmesi
Fundaaaaa hasretsahinn tansiyondan canım o düşükse sorun yok ama yüksek tansiyon problem hamilelikte doktorunuza gidin
derings hasretsahinn benimde var 29 haftalık gebeligimde basladı benim sürekli ucusuyor göz muanesi oldunuzmu
hasretsahinn Eliff_gny bende tansiyon düşüklügünden diye düşündüm ama olduğu zaman ölctm 11/6 çıkmıştı doktora danışsam mı bu durumu
Koalams Bazen bende de oluyor sanırım hamilelikten böyle postlar çok gördüm onlarda da oluyor birazda takıntılı stresli bir insanız hormonlarla beraber oluyor
ads42 Bende de oluyor özellikle ayağa kalkarken bazen yürüken otururken göz önünde siyah bazende beyaz bir şeyler uçuyor bir kaç saniye normal herhalde gebelikte kan akışından diye biliyorum
Superisii__1 hasretsahinn bende suan 8 aylık hamileyim 2 gündür bu sorunla karşı karşıyayım acaba geçti mi sizin