ads42 Merhaba kızlar cinsiyetimiz kız isim önerisi istiyorum ama kolay söylenebilen fikir verirmisiniz siz ne koymayı düşünüyorsunuz ❤️
iremd-1798 ads42 benim ilk kızım Eslem Duru 🥰 ikinci kızım olacak o da Alya Vera olacak 🥹 Alya yı ablası çok istedi Vera nında anlamı güzel olduğu için ben çok istedim ve koyacağız 🥹🥰
momofmychildren ads42 biz Cemre koymaya karar verdik Defne Masal Asya İnci Dilek Alya Derin Melisa Açelya Bunlar da beğendiğim isimlerdi
iremd-1798 Aden ismi de çok güzel. Mira ismini istedim babam Veraya daha sıcak baktığı için ben Vera ya karar verdim babamı kırmak istemedim 🤭
ads42 Hilal2901 aynen canım aklıma geleni söylüyorum güzel olanları ben beğeniyorum eşim beğenmiyor modum düşüyor zormuş ya😅
Akdere_44 Eşim annesinin ismini koymak istiyor (Firdevs)anlamı çok güzel aslinda yanına ne uygun olur bilmiyorum. Bu arada oğlumun ismi de Hamza Kaan ona da uygun bişey olsun istiyorum. Aradayım..
Lavinia2000 ads42 Aşırı zor seçtik biz güzel isim çok ama anlamının güzel olması önceliğimizdi. Ayliz ismini çok beğenmiştim ama bizim soyadımızla olmadı baya abes durdu. Özge koyacağız inşallah. İlk kızımın ismi de Asel
ads42 cLearQueen bende 6 yıldır bekliyorum prensesi rabbim kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin hepimize 🥰