EceNaz26 Hilal2901 sanki boyle böyle 40 ı görcez gibi ama hadi bakalım, ne açılmam artıyor ne sancı sıklığım😂
Ezomommy Benim sancı kısmı 85 lere çıkıyordu ama ben de bir şey yok 🥲 ve fark ettim herkese çatı muayenesi yapılmış bana yapılmadı
EceNaz26 Ezomommy muayene edip uyari vermek istememiş olabilirler belki benimde sancı 70 100 vurdu hep ama durupz daha iste 😄
Ezomommy EceNaz26 evet sizi takip ediyordum çok da dua ettim o kadar acıyı cekmek zor inşallah hepimiz kısa sürede sağlıkla ve kolay bir doğum gerçekleştiririz 🥹🙏🏽🌼
EceNaz26 Ezomommy çok sağolun gerçekten zor doğum başlamış olsa zevkle katlanırım o sancılara ama sonucu olmayınca hayal kırıklığı ağrıyıda zorlaştırıyor. Amin inşallah çok çok kolay doğumlar yaşarız, pozitif hikayeleri bizde yazarız 🙏🏻🥰
EceNaz26 Zeynepdefne23 şu bebeyi bi çıkartcam hepinizi rahatlatcam söz , bu hafta bütün tuşlara basıyoruz 🤣🤣
Zeynepdefne23 EceNaz26 neyse kilo alir icerde bol bol , saglikli dogsun kuvezde kalmasin onemli olan o canm. Saglicakla sorunsuz kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Acelemiz yok bekliyrz 🤣
EceNaz26 Zeynepdefne23 doktor 40 ı bulursa 4 buçuğu gecer dedi almasın daha fazla 🥲 o yüzden benim birazcık acelem var 🤣🤣