Hasretimmm Cok tesekkur ederim arkadaslar yardimlariniz icin hayirlisi neyse o olsun rabbim sag salim kucagimiza kavustursun insallah bebisi doganlarinda rabbim uzun saglikli hayirli omurler versin🙏
Sevuz saka36 benimde ilk genel oldu çok zor geçirdim normale dönmem en az 20 günü buldu dik durup yürümem falan. Bu sefer spinal olucam inşallah. Kendi doktorum da çevreden duyduklarım da spinal öneriyor
Hasretimmm Sevuz benim o yonden sorunum olmadi ben hemen ayaklanmistim sadece sevmedigim yani ayilamadim saatlerce o yuzden spinal istedim
ZeynepDemirboa Bende pazartesi Doğum yapıcam Allahın izniyle sezeryan olucak ve spinal tercih edicem ilk andan itibaren herşeyi görmek istiyorum tenteması önemli💕 Rabbim hepimizi kurtarsın
Misraaa Hasretimmm ben genel oldum canım öyle çok bi ağrın olmuyor sürekli ağrı kesici yapıyorlar çünkü.Halam spinal sezeryan oldu bel ağrısı kalıcı oldu o gün bugündür neden oldum diyor
Zeynep30 Asyaalpkerem benimde var migrenim 4 gün oldu spinal olalı ufak baş ağrım var ama çok hafif kahve içiyorum geçiriyor şuan. Atak şeklinde yaşamadım bakalım inşallah yaşamam öyle 😁