DeryArenn Kızlar surekli acıkıyorum hiç ağzım boş durmuyor 30 haftaligim benim gibi olan varmıı çok kilo alcam diye korkuyorumm
2bebekanne DeryArenn Daha ne istiyorsun kız boşver ye iç yat 15 haftalık olduk bugün mide bulantısından ölüyorum Allah’a yalvarıyorum artık herseyi rahat yiyip içebilmek için yemek yemeği özledim 😔
Merve1ei39 DeryArenn bende 8 haftaligim ve bulanti yasamiyorum erkekmi acaba ki cunku kizimdada yasamaidm ama hafif sabahlari yasiyodum yiyince geciyodu
2bebekanne DeryArenn evet şuanlık kız değişmezse🤷♀️ maalesef ben oğlumda da çok bulantı kusma yaşadım
Badehandekuzey DeryArenn oğlumda da böyleydim kızımda hafif bulantım vardı bakalım son numara ne olacak🙈
Enfal_06 DeryArenn bende 30 haftalığim bi tek bende var sanıyordum insanlar ne yapalım diye düşünürken ben ne yiyim diye düşünüyorum ve asla doymuyorum
elif475475 DeryArenn bu haftalarda böyle oluyor genelde. Ben şimdi ilk haftalardayım bu sefer de yiyemiyorum diye ağlıyorum 🤣 oğlumda da ilk haftalar açtım bu da aynı 🥹
Smilesra Ben ilk aylardayım acıkınca midem bulanıyo ama çok sık acıkıyorum ve ekmek hamur işi felan olmayınca doymuyorum ilk gebeliğim’de byle değildi bu 2.ve farklı tuhaf geliyo hep açım
DeryArenn Smilesra bende pişi ye kafayi taktım her öğün olsa yerim eşim görmeden gizli gizli yapıp yiyorum çok kızıyor 😅
Enfal_06 DeryArenn benim şekerim yok ama 10 kilo almışım 42 kiloydum hamile kaldiğimda 49 um şimdi sen dikkat et canım şekerin varsa