lilyum_ Leo1234 bence sıkıntı yok canım. Zaten kullanımında ikisi aynı koyulukta veya t cden daha koyu olmali diyor. Bana ikisi de aynı koyulukta gibi geldi. Umarım değerlendirmişsindir🌸
Leo1234 lilyum_ evet değerlendirdik canım zaten yumurtlama belirtilerimde vardı kasıklarımda kramplar oldu akıntım vardı 🙏🏻
lilyum_ Leo1234 yumurtlama çatlama ve çatlamadan sonraki gün diye biliyorum. Catlama günü ilişkiye girip hamile kalan da çok
Leo1234 lilyum_ bugün tekrar yaptım ov. Testi ama yumurtan çatlamıyor mu acaba dün daha silik çıkmıştı bugün tekrar koyulaşma olmuş, 2saat falan sıvı alımını kestim herşeye dikkat ediyorum ama, yumurtam çatlamıyor mu acaba
huysuz__ Leo1234 canım pik testin bugün değerlendirin, yarın da pik çıkabilir akşama veya diğer gün çatlama görürsünüz, kaçırmamak için öğlen-akşam 2 test yapın elinizde fazla varsa
Leo1234 huysuz__ 11 temmuzdada pik gibiydi ama , bende acaba yumurtam çatlamıyor mu diye düşünüyorum ilk defa deniyorum ovülasyon testini
huysuz__ Leo1234 11 temmuz adetin kaçıncı günüydü, döngünüz kaç güne bir oluyo sizin , acaba gebelik piki mi umutlandırmak istemem de
huysuz__ Leo1234 döngüye göre 10- 11-12 aralarında yumurtlama olmuş olması lazım kist falan yok demi bazen kist olunca hep pik veya pike yakın çıkıyo, yoksa eğer gebelik olmuş olabilir, benim de gebe olduğum ay pikten sonra 1 kez hafif silikleşip sonraki günler git gide koyu çıkıyodu gebeliğimi öyle öğrendim
Leo1234 huysuz__ dr gittim kist falan bişey demedi bi sorun yok dedi, 11,12sinde yumurtlama belirtilerimde vardı, kasık ağrım karnımda kramp akıntım falan vardı, bugün yine koyulaşmış anlamadım ya🤦🏼♀️ dün daha silik çıkmıştı
huysuz__ Leo1234 yumurtlama belirtisi yaşamış değerlendirmişsiniz ama idrarda bi hafta on güne anca çıkıyo, bence bekleyin gebelik testi için. Adete 3-4 gün kala tekrar ovülasyon testi yapın pik veya pike yakın çıkarsa gebe olma ihtimaliniz yüksek demek, ona göre erken test yaparsınız. İnşallah vardır bebiş 🙏