Minikkurabiye333 Kizlar allah rizasi icin bana dua edin pozitifi goreyim kan verdim guze haberle geleyim buraya
MrvBK Minikkurabiye333 Hayırlı ve çok güzeeel haberlerini bekliyoruz canım. İnşallah Rabbim yüzünü güldürsün 🙏🏻🙏🏻
Gebess95 Minikkurabiye333 ay heycanla sonucunu bekliyorum canım hayırlı olsun inşallah pozitif haberini alırız ❤️
Minikkurabiye333 @Gebess95 @Neferut @MrvBK @Fatmanur12345 Kizlar sonuc pozitif cok sukur ama kahverengi lekelenmem akintim var dua edin lutfen
Neferut Minikkurabiye333 belki de yerleşme kanamasıdır canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın çok sevindim canım ya ♥️♥️♥️
Fatmanur12345 Minikkurabiye333 ayyyyy hayırlı olsun canım benim taze hamis bir duanı alırım insallah bende bu ay gebe kalırım
MrvBK Minikkurabiye333 Aaaa süper haber. Gözün aydın kuzumm. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻 Kaç çıktı değerin?
Zzehraa76 Minikkurabiye333 hayırlı olsun insaAllah canm bnm doktor onun için ilaç verecektr çok eğilip kalkma merdiven inip çıkma arabayla çok çıkma inşallah düzelir bnmde ilk hamileliğimde vardı
Sevde345 Minikkurabiye333 bol bol su için ve uzanin gerekmedikce ayağa kalkmayın bu mutlu haberin tadını cıkarin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz🤲🏼