KrlMlkSelmn SevgibiR ilk gebelikte kesi mutlaka oluyormus yırtılma olmaması için yırtılırsa dikiş tutmazmış Bende çok kesi olmadı ztn dışardan 2 3dikiş anca gözüküyor dedi
KrlMlkSelmn Berenannesiceren hayır hissetmedim ztn doğuma aldığında lokal olarak uyuşturuyorlar hissetmiyorsun
Bsrerkk KrlMlkSelmn yaa bugün sanki benim de sızıntı şeklinde bişey geldi akıntı mıydı su muydu bilemedim Salı günü dr gidicem bakalım o zaman ne dicek Doğumu planlıycaz zaten gittiğim de
KrlMlkSelmn SevgibiR kesmezse yırtılma ihtimali varmıs yırtıldı mı dikişte tutmuyormus Bana öyle dediler
KrlMlkSelmn Biz benimde ilk gebeliğim anlıyorum seni☺️ Normal çatı mueyenesi yapar gibi elle keseyi bulup patlattı ebe
Biz Birde cnm şuanda tam 39 haftayım ama az önce lavaboya çıktım iç çamaşırım ıslanmıştı öğlende akıntım olmustu baya bi normalde akıntım olunca hissediyorum hemen değiştiriyorum iç çamaşırımı ama bu su gibi ıslanmış sızıntı gibi lekelenme felan da YÖK anlayamadım sanki altıma kaçırmış gibiydi ama kaçırmadım
KrlMlkSelmn Biz doktorunu bi ara istersen tatlım bu su gelme durumu herkesde aynı olmuyor diye biliyorum Öyle şarıl şarıl akmadığıda oluyormus
Biz Birde cnm şuanda tam 39 haftayım ama az önce lavaboya çıktım iç çamaşırım ıslanmıştı öğlende akıntım olmustu baya bi normalde akıntım olunca hissediyorum hemen değiştiriyorum iç çamaşırımı ama bu su gibi ıslanmış sızıntı gibi lekelenme felan da YÖK anlayamadım sanki altıma kaçırmış gibiydi ama kaçırmadım
tazecikanneee KrlMlkSelmn yaaa dikişler 🥺🥺🤭🤭 onlar yüzünden mi oturmakta zorlanıyorsun kzuum bir de sağlıkla büyüt insallah 🥰❤️
KrlMlkSelmn tazecikanneee evet kuzum dışta 3dikişim var ama biri çok fena acıyor ztn onu atarkende hissetmiştim Direk üstüne oturmakta sorun yaşıyorum Ama açıkcası götümün üstüne oturmuyorum tabiri caizse🤪