Fatmanur12345 Kızlar bugün ara ara göğsümün birinde kaşıntı var ama berbat bir kasıntı tutuyo sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi adetime 12 gün kaldı erken diye düşündüm varsa gebelik ama olursa ilk olucak pek bilgim yok ne zaman başlar gebelik belirtisi diye
Serap07 Fatmanur12345 benim adetim 1 hafta kala şiddetli ağrı oldu kaşınma olmadı 3 ay oldu hala ağrıyor. Kaşınma hiç duymadım ben. Adet zamanı oluşan gogus ağrısının 7 katı falan agridi
Fatmanur12345 Gamze_gamze tek göğsüm ama baya felaket bir kaşıntı oldu geçti şimdi ama az bir hassasiyet var sizce gebelik belirtisi olabilir mi
Fatmanur12345 Gamze_gamze ayy insallah gebeyimdir olursa ilk olucak ve bir sene oldu hiç bir sorunumuz yok ama olmadı
Gamze_gamze Fatmanur12345 ilk belirtisi uyku ve sık idrara çıkmak oluyor genelde. Sonradan göğüs ağrısı, göğüs kaşınması, mide bulanması, göğüs ucunda koyulaşma ve tomurcuklanma yapıyor
Xiremmx @Fatmanur12345 benşmde ilk gebelik olucak olursa göğüs uclarınızda renk değişimi gözlemlediniz mi hiç benimde sanki ucunda renk değişimi var gibi ama bilemiyorum