Maztug_ Duyguanneoluyor masallah canim bebisine Allahim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin, benimkine normal dedi ama bana gore zayif geliyo
Fatmmaa Gunes05 bende 10 haftalık hamileyim 4 kilo verdim bulantılarım kesildi inşallah alırım verdiklerimi zaten zayıfım bebeğime birşey olmasından korkuyorum
Gunes05 Fatmmaa bişey olmaz canım merak etme. Ben doktora sormuştum bebek beslenir yinede demişti. Benim bulantı ve kusmam hala geçmedi :(
Zeynepksr Fatmmaa korkma ben 5. Ayıma kadar kustum hep sonra bir düzeldim hoppp kilo almaya başladım 😍 bebek zaten senden besleniyor ama kusuyorum diye yememezlik etme ye kus bir şey olmaz
Kzclrm Zeynepksr 22+3 ikiz hamileyim kızlarım olucak inşallah 4 kilo almışım tartıya çıldıkça korkuyla çıkıyorum kiloyu hiç sevmiyorum inşallah çok almaö
Ozge2301 Ozgeaslan2305 bizim de bez hariç herşey tamam çok şükür kıyafetleri hangi deterjan kullandın aşkım
ATC Zeynepksr 34+3 haftalıgım mis gibi 10 kilo almışım nasıl verecem Doğumdan sonra bilemiyorum🙈🤦🏻♀️🤷♀️
Firdescaner 26. haftaya 10 kilo ile girdim. Nasıl moralim bozuldu görünce. Bi ay önceki kontrolden bu yana 6 kilo almak nedir? Diye düşünürken birden diyorum ki Amannnnn kızçem sağsalim Doğsunda kilo da ne olacak demi analar ?😊
Ozgeaslan2305 Ozge2301 dalanın deterjanını aldim da bir kac kez durulama yaptim hep deterjan lekesi kaldi
Ozgeaslan2305 Ozge2301 arastirmistim baya herkes hacisakir ve dalanı önerdi bende dalan aldım da 30 derecede 3 kez durulama yaptim kokusu kalmasın diye yumusacik oldu