MelodyFairy Kızlar bugün aşılamamı oldum benim biraz zor geçti nedense kanamam ve ağrım oldu işlemde Bir kaç gün kanama lekeme olabilir normal dedi doktorum Ekstradan herhangi bir ilaç da vermedi
Kubra001111 MelodyFairy hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur ikiz olsun 🥰😃♥️♥️
tatlibebegim_ MelodyFairy güzel haberlerle gel inşallah🥰 progestan neden vermedi acaba genelde veriyolar diye biliyorum
MelodyFairy Kubra001111 ikiz diye dua etme kız yok ben istemem 😀🥹sağlıkla bir tane olsun bize yeter 😂
tatlibebegim_ MelodyFairy neyse nasipte varsa zaten her türlü tutar bakalım bolca dinlen ağır kaldırma🤗 kaç yumurta büyümüştü
ysmlvt MelodyFairy hayırlı haberlerle inşallah🤍🤍🤍 bide duphaston felan vermedi mi canım ? genelde tutunması için ilaç veriliyor. bana ilacı verdi 2 gün sonra başlayacaksın dedi her gün 3 tame alıyorum
MelodyFairy ysmlvt hayır neden bilmiyorum ya özel hastane 1 e kadar açıktı bugün doktorum işi bitince süper her şey yolunda güzel haberler bekliyorum dedi ne ilaç ne başka bir şey konuşmadı çıktı odadan ben de 20 dk uzandım bas aşağı
MelodyFairy ysmlvt bilgi verilmedi ya direk numuneyi aldık doğumhanede doktorumu bekledim Sonra ebe beni hazırladı Doktor yaptıklarını söyledi yaparken bilgi verdi Spermle alakalı hiç bir şey söylemedi