BerenGulce 5 haftadır bu iğneyi oluyorum haftalik, buzamana kadar sıkıntı yaşamadım ama dün vurulunca akşam vurulan bölgede kaşıntı başladı ve şişti başına gelen var mı?
Eceninanne BerenGulce canım ben ıkı gebelikte kullandım. 3. Ye hamıleyım doktorum bu iğnelerin yasaklanacagını ılerdekı zamnlardq bebekte soruna yol açtığı soyledı. Benım gebelıklerım riskli hep erken dogum oluyor. Progestan yazdı ben proluton istedim doktorum da artık hastarıma vermıyrm sıkıntı yaşanıyor dedı.
BerenGulce Eceninanne günde iki defa progestan fitil kullanıyorum canım. Son bir iğne kaldı onuda doktora söyleyeceğim canım yanıyor başka bi ilaç verirmisiniz DİE. Başka ne verebilir bilmiyorum 🙄
Eceninanne BerenGulce progestan ıgne var oda cok yaglı acıtır ama proluton daha agır. Hap verebilir progestan daya duphaston . Bunları verdi bana
BerenGulce Eceninanne onları kullanıyorum progestan fitil olarak al dedi hap şeklinde günde 2 defa kullanıyorum. Of moralim çok bozuldu şuan inşallah bebeğime bisey olmaz 😔😔
Eceninanne BerenGulce olmaz ya gonlunj ferah tut . Ama sen doktoruna danıs yine o daha ıyı bılır. Sıkıntınız ne acaba neden kullanıyrsunz sız bu ilaçları
BerenGulce Eceninanne Insallah olmaz 🤲 26 haftalik hamileyim erken donemde kasılmam oldu sertlesme oyuzden kullanıyorum.