Skck Kızlar elinde genel listesi olan var mı kalabalık olmayan sadece bebek doğmadan alınabilecek ana şeyler olan sonradan alınacakları istemiyorum kısa ve net listesi olan varsa atabilir mi
GamzeeeB Skck Anne İçin ; •3 tane pijama takımı •3 tane atlet •Hasta bezi 1 paket •Depend 1 paket ( ben L beden kullandım) •Hırka •Tülbent •Çorap •Patik •Rahat bir terlik •Göğüs ucu kremi(lansinoh Göğüs pedi •Kettle Nescafe bitter çikolata ve karton bardak •Kağıt havlu •Şarj aleti •Kişisel bakım ürünleri •Kirliler için çöp poşeti Bebek İçin •2 tane 5’li hastane çıkışı (eldiven şapka dahil) •2 tane iç zıbın •1 tane patikli tulum •1 tane uzun kollu çıtçıtlı zıbın •2 tane çorap •Bebek patiği (ayağını sıcak tutsun diye) •Pişik kremi •1 paket bez (ben sleepy koymuştum) •Islak mendil(pure baby koymuştum) •4 tane ağız mendili •Nohut battaniye •Müslin örtü •Bebeğin hastanede yattığı yere sermek için örtü. •Puset ve puset örtüsü •Ne olur ne olmaz biberon ve mama.(Bebelac) •Emzik emzik zinciri ve emzik kutusu •1 tane alt açma örtüsü Hemşireye verilecekler -5li hastane çıkışı(şapka eldiven dahil) -İc zıbın -1 tane çorap -1 tane bez -Nohut battaniye İhtiyaçlar kişiye göre değişebilir💫. Az ve öz . Minimal liste hazırladım🌿 Sezeryan doğum yaptım bana bunlar yetti
ssevilmommy Skck 2. Bebegime hamileyim doguma giderken götüreceklerim; Bez, alt açma, ıslak mendil, emzik,lazım olur belki diye biberon, yedekli üst baş kıyafet, battaniye,puseti, müslin bir örtü bukadar😀