esolinaaaaa Doktorum tatile izin verdi ama havuz için bir şey söylemedi çok kullanılmayan havuza girilir mi acaba?
CokCahilsinKeskeOlsen esolinaaaaa havuz enfeksiyon açısından doktorlar önermiyor. Denize izin veriliyor ama havuz konusunda genelde izin verilmiyor
E_Duha esolinaaaaa deniz izin var ama havuzlara genel anlamda yok çünkü her ne kadar az yada kullanılmayan havuz olsa bile temizlemek için bi dünya kimyasal dökülüyor rengi güzel görünsün diye koku olmasın diye sürekli kimyasal ilaçlar dökülüyor o riske girmeye değmez bence. Enfeksiyon riski çok yüksek bi kişide olmadı diye kimsede olmaz diye birsey yok bunuda unutmayın belki suan sorun olmaz ama ilerleyn zamanda olabilir.
Aylaa123 esolinaaaaa bu aralar havuzlarda el ayak hastalığı bulaşıyormus denizlerdede enfeksiyon varmıs bilginiz olsun . Geçen hafta bende denize gitmiştim sadece denizin kıyısında oturmama rağmen siddetli ishal ve kusma yaşadım sadece bende değil birlikte gittiğimiz bir kaç kişide aynı ve tatile giden arkadaşımlarımda aynı olmus temkinli olun
busraburakefe Havuza girmenizi hiç tavsiye etmem ben havuzdan enfeksiyon kaptım iki ayrı ilaç kullanmak zorunda kaldım. Denize girebilirsiniz diye biliyorum temiz denizlere giriliyor
elif475475 esolinaaaaa havuz ban aşiret yasaktı deniz serbest her zaman. Hatta yüzmek harika iyi hissettiriyor insana
Pamuk esolinaaaaa Havuza hayatımın hiçbir döneminde girmem ama artık denize de girmem bu sene. Etrafımda havuza denize girip berbat salginlara yakalananlar oldu.
gmz10 Normal havuza doktorum izin vermedi ama tuzlu su havuzu vardı onda sıkıntı olmaz demişti sadece o havuza girdim.
Bbgmsc Ben de tatildeydim, çoğunlukla denize girdim ama henüz kimse girmemişken sabahın ilk saatlerinde birkaç gün girdim havuza da. Şükür bir sıkıntı yaşamadım ama yüzmek gerçekten iyi hissettiriyor
Neferut esolinaaaaa benim doktorum ikisine de girebilirsin dedi sabah ilk açıldığında kimse yokken girdim havuza ona rağmen yine enfeksiyon yaptım fitil ve krem kullandım önermiyorum havuzu şahsi fikrim
Elifnare93 Neferut merhaba bende bugün sabahtan havuza girdim bir kızım daha olduğu için küçük onun yanında durmak için ,ama bilmiyorum umarım sorun olmaz korktum şimd
Neferut Elifnare93 korkmanıza gerek yok eğer çıktıktan hemen sonra yıkandıysanız üstünüzü değiştirdiyseniz sorun olmaz umarım
emineaycyilmaz esolinaaaaa arkadaşım havuza girdi ne kadar dikkat ederse etsin enfeksiyon kaptı şu an onunla uğraşıyor ve bir türlü geçiremiyorlar
CeylanCagan esolinaaaaa bende 3 gün önce tatilden gelmiş biri olarak. Tam 6 gün boyunca günde 6-7 kere girmiş bulunmaktayım çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Yüzmek suyun içinde kalmak o kadar ağırlığı alıyor ki rahatlatıyor cıkıncs üzerime 10 kilo yüklemişler gibi oluyordu. Tabi size kesinlikle girin bir şey olmaz diyemem. Hijyen çok önemli bı konuda girdiğimiz otelin havuzunda görevliler saat başı bi kabın içine su alıp suyu kontrol ediyorlardı. Yine de girecekseniz gönlünüzü ferah tutarak girin ben o şekilde düşünerek girdim hep iyi tatiller şimdiden 🤩
Aleynaz06 esolinaaaaa 2 doktora sormuştum birisi benim kendi doktorum takipli hastasıyım, diğeri de tatile gittiğimde sorduğum bir prof doktordu. İkisi de havuzun temiz olduğuna emin olduğun yerde girebilirsin dedi. Ben girdim 1 hafta boyunca şükürler olsun sıkıntı yaşamadım. Ama denize girmenizde fayda var tabi ki deniz daha temiz