Handevich Sema125 ben 36 haftalığım. Hala karnım belli değil kimse hamile olduğumu bile anlamıyor 😅 bu karın büyüme işi kişiden kişiye değişiyor sanırım
Sema125 Kontes001 19 hafta olacağım ama karnım dar giyince belli oluyor sadece çok mu küçük acaba diye düşündüm
Mernana busraburakefe haftamız aynı bende 30+5 teyim ve karnım herkese göre hiç çıkmamış bana göre çıkmış durumda 🥰
Aylaa123 Sema125 23 haftalığım hala dışardan görünmüyor kendi kıyaferlerimi giyiyorum rahat rahat takılmayın böyle şeylere herkes bir değil herkesin hamileliğide kendine özgü
busraburakefe Mernana bebeğin kilosu yerindeyse aman çıkmasın karnımız doğumdan sonra o kiloları vermek var 😄 en makbulü az kilo almak bebişe kilo aldırmak. maşallah desinler karnınız az çıkmışsa 🥰🧿
Nesemom13 Mernana Mernana bende 26+5 olduk görenler karnın hiç çıkmamış ki diyo bana göre de çıkmış yani 😂
Mernana busraburakefe Bende siz gibi düşünüyorum sonra vermesi var birde yok sanki memleket meselesi gibi şaşırıyor herkes maşallah diyen sayılıdır 😄 sizin çıktımı karnınız
busraburakefe Mernana benim de az çıktı karnın küçük diyorlar ama çok şükür kilosu iyi. Ben ilk hamilelikte takıyordum kafama kilo almam gerekli sanıyordum ama sonra doğum kiloları kaldı hep malesef. Bunda dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Sema125 Aylaa123 yaa gerçekten ben de sizin gibi düşünüyorum ama herkes sanki karnınız çıkmak zorundaymış gibi davranıyor
Mernana busraburakefe Maşallah benimde ikinci doğumum bizde ırsi sanırım 2. Bebeğime de 48 kiloyla hamile kaldım bende durmuyor kilo dursun diye çabalayorum zayıflıkta hiç güzel değil çünkü
Aylaa123 Sema125 erken haftalardada karnınız büyüse bu seferde ona laf söyliceklee millet konusmak için konusuyor boşverin
Sema125 Handevich aslında karın buyumemesi daha avantajlı geliyor bana işte cevredekiler her şeye bir şey buluyorlar 🙄
Handevich Sema125 bebek sağlıklı olsun gerisi çok önemli değil. Ama karın büyümemesi bencede avantajlı çünkü daha rahat hareket ediyorsun uykun daha rahat oluyor vs çok şükür