Svllkccc Kızlar 24 haftalık gebeyim bebek çok hareket etmiyor geceleri falan birgün ediyorsa diğer gün hiç bişey yok normal mi acaba ? Düzenli kaç haftadan sonra hissediliyor
iremnur_17 Svllkccc normal merak etmeyin 27-28 den sonra düzene giriyor ve hiç durmuyor 🤭 ama yine de aşırı hareketsiz olursa hiç etmezse doktora gidin
Gulgnl Svllkccc bu paniği hepimiz yapıyoruz sanırım,sıcaklardan çocuklar gün içinde mayışıyormuş 😂korkma 27 den sonra göreceksin o hareketleri daha net. Zaten hareket halinde pek hissedilmiyor,uzan sakin sakin bekle bak nasıl bızıdık.
[silindi] Svllkccc bu haftalarda normal 32.haftadan itibaren hareket saymaya başlıyoruz. Ben de önceden hareket etse diye beklerdim öyle 😅
Sinemb1406 Svllkccc bende bugün tam 24 haftalık oldum. Damar atar gibi az az hissediyorum, doktorum normal,bu haftalardan sonra daha sert hissedeceğimi söyledi. Tabi kişiden kişiye değişir.
Svllkccc iremnur_17 teşekkür ederim. Henüz zaten dışardan bakıldığında anlaşılmıyor benimle aynı zamanda olan bir arkadaşım paylaşmıştı dışardan bakınca belli oluyor hareket ettiği bizim öyle bişey olmuyor henüz 🥲Ultrasonda da hareketli bende hissetmiyor olabilirim. Dünde hiç hissedemedim panik yaptım açıkçası.
[silindi] Svllkccc ayy evet o kadar çok istiyordum ki bir tekme atsın hevesleniyorsun, şimdi son haftalardayım hareketler bu dönemde de yavaşlıyor bu kez de endişeden bekliyorum hadi hareket etsin diye 😅 doğana kadar rahat edemeyeceğiz sanırım