Ayloss06 Bu sabah yaptım ve saniyeler içinde çıktı sonuç. Bat 15 Temmuz. Sizce ne zaman kan vermeliyim ? Pzt beklemeli miyim ?
FKRKS29 Ayloss06 teste göre var gözüküyor isterseniz acildede veriliyormuş veya pazartesi aile hekimine kan verebilirsnz hayirli olsnn🥰
Ayden6 Ayloss06 hayırlı olsun gayet net gözüküyor. Bi yerde testlerin beta hassasiyetleri 20 diye okumuştum. Ayrıca bugun özelde kan verin bence 48 saat sonra da tekrarlayıp artışı gözlemleyin. Aile hekimliği pazartesi resmi tatilde. Salıya kalabilir çünkü.
minnosbirkiz Ayloss06 hayırlı olsun, bence regl gününüzü bekleyin, hem beta yükselmiş olur, sürekli kan vermek zorunda kalmazsınız, bi kere teyid amaçlı kan verirsiniz, bide artışa bakılır yeter ☺️
Ayloss06 Ayden6 çok teşekkürler, gidip sınırda bir değer görmekten korktuğum için pzt yi mi beklesem diye düşünüyordum. 20 ve üzeri ise sınırda olmamış olur inşallah öyledir 🙏🏻☺️
MrvBK Ayloss06 Bence salı günü ver canım. Günün de geçmiş olacak. Daha güzel bir değerle görürsün. Kanı erken verince artış için kan vere vere kevgire dönüyo kollar. Güzel haberler alman dileğiyle 🙏🏻
Ayloss06 minnosbirkiz kesinlikle haklısınız sanırım pzt salıyı bekleyeceğim, o zaman daha netleşir inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ayloss06 MrvBK pzt salıyı bekleyeceğim dediğiniz gibi yoksa arttı artmadı sıkıntısı olmuş oluyor, çok teşekkür ederim 🙏🏻
MrvBK MrvBK En mantıklı karar kuzum. İstersen gebelik testini tekrarlayıp koyulaşma var mı diye kontrol et için rahat etsin. Kan verince bizi de etiketle. İnşallah bebişin seninledir de bize de umut olur 🙏🏻
Ayloss06 Mucizee80 pzt özel acilden ya da Salı vereceğim sanırım çünkü günüm geçince belki daha güzel bir değerle öğrenirim. Çok teşekkür ederim ☺️
Ayloss06 asetonluoje aaa öyle mi benim yumurtlama 1 Temmuz çatlama 2 Temmuz. Şu an çok yeni görünüyor. İnşallah değerim yükselir, çok teşekkür ederim ☺️
Aysegul-ucbh Ayloss06 ben 2 gün geçikme ile erken testle öğrendim kaset testte çıkmamıştı beta 12 çıkmıştı kanda da ama dış gebelik geçirdim.
Ayloss06 Aysegul-ucbh benim kaset testte de çıktı erken testte yapmıştım onda da çıkmıştı inşallah pzt Salı öğrenirim, çok teşekkür ederim ☺️
busraburakefe Canım hayırlı olsun gözün aydın. Bence hemen kan ver varsa çıkar sağlıkla gelsin inşallah
Ayloss06 MrvBK etiketlerim tabi , inşallah vardır ve hepimizin gönlünce olsun isteyen dileyen 🙏🏻🥰 bende 6 aydır negatif görmekten bıkmıştım bu ay eşim promen k kullandı ve artık şans mı başka bir şey mi derken pozitif gördüm