feldspar
Sunnet saglik acisindan kisisel temizlige dikkat edilemeyecek yaslarda vs oneriliyor dso tarafindan cocuk yasta degil. Evet aslinda esiniz hakli, su an makaleyi iletemem ama ben de erkek cocugum olacagini ogrendigimde arastirmistim erken bosalma ve peniste buyurken olabilecek deformasyonlari okudugumu cok net hatirliyorum isteyen ingilizce olarak arastirip okuyabilir.
Ben de bazen esiniz gibi dusunuyorum hic yaptirmasak vs diye bazen de kucukken mi yaptirsak diyorum acikcasi benim de kafami kurcalayan bir konu, arkadaslari tarafindan dislanma durumu olmaz bence zaten cok dinli bir ulkede yasiyoruz muslumanlik ve yahudilikte sunnet gerekli sadece. Yahudilikte cocugun dogdugu ilk hafta yapilmasi uygundur hatta.
Sunnet aids gibi hastaliklardan korusa musluman ve yahudilerin asla aids olmamasi gerekir. Cocugunuzun kendi kisisel bakimini yapamayacagi yaslara geldigi zaman ancak bu kanser vb gibi durumlarda sunnet oneriliyor. O da tamamen saglik acisindan. Eger bebegizin cisini yaparken zorlanmiyorsa biraz daha buyusun bence acele karar vermeyin.