cerend2024 Sabikhadji Bebeği şu an 15 aylık olan bir arkadaşım bize de bu biberonu önerdi. İlk zamanlarında kullanmışlar hiç gaz yapmamış çok memnun kalmışlar
Babymom07 Sabikhadji bende almayı düşünüyorum ama eğer bebek emmezse sütüm gelmezse şimdiden alıp koymak istemiyorum pahalı bir biberon çünkü
Balgiller Sabikhadji ilk bebeğimde bende aldım işe başladığımda vermek için ama almadı lansinoh denedim çok güzel aldı ve hiç gaz yapmadı ablam iki çocuğunda Dr browns kullandı ikisininkinden hiç gazı olmadı
cerennncee Sabikhadji abartıyorlar ya gaz olunca oluyor yani ne yapsan boş bunu doktorlar da söylüyo zaten
cerend2024 Sabikhadji Biz eşimle hamile okuluna gitmiştik orda bebek doğmadan süt emme alışkanlığını görmeden biberon almayın demişlerdi ben de bebeğimin doğmasını bekliyorum bakalım ona göre alacağım
Babymom07 Sabikhadji kesin vermeyi düşünüyorsanız en iyisini almaya çalışın öyleyse bebişe gaz yapmasın baya pahalı ama malesef
Salihahncrl Sabikhadji benim ablam yeğenimde kullandı o memnundu bende o yüzden ondan aldım ama bilemiyorum bğnyeye göre de değişebilir elbet