bilgegani55 Bebek Arabasını travel sistem alcam pusetli olsun istiyorum ama markada karar veremiyorum aşırı pahalıya gidemiyorum en fazla baktığım setin fiyatı 13 14 bin yardımcı olursanız sevinirim
Gamzelit bilgegani55 ben olsam joie bakardım fiyat bandına göre şuan e bebekte indirimde var hem yada pusetli takılan fiyatıda 8-9 bin bandında olan luxus Hummer var e bebekte bi bak derim canım
gktgmom bilgegani55 ben huggy revo aldım travel sistem pusetide var ona bakabilirsiniz travel sistem olmasına rağmen kolay açılıp kapanıyor ve çift yönlü kullanabiliyorsunuz
hanlnim bilgegani55 kanz okie dokie aldım henüz kullanmadık ama deneme sürüşlerinde rahat bir araba çokta ağır değil
Kadersaahin bilgegani55 prego calissa aldım 360 derece dönüyor ve çok beğendim fotoğraf da değişik gelmişti tipi falan evde öyle olmadı eşim falan da çok beğendi benden gören arkadaşlarım da alacak hatta aynısını bi bakın ona da sağlam duruyor materyalleri daha kullanmadık hiç 1 ay sonra kullanıcam inşallah
1prensesannesi__ bilgegani55 hem travel hem kabinboy olan var pusetli takim 8800 e aldım elele mido2 youtube da tanitim videosu var izleyip bakabilirsin canim internet sitesinde 9300 du magazadan pesin alinca 8800e dustu indirimli aldik
Beybitooo bilgegani55 prego kabin travel aldım sürümü falan çok güzel travel arabayı kızımda kullandım çok yormuştu beni şimdi kabin travel aldım Buda pusetli ama ayrı ayrı parçalar değil ve internetten almayın internette 11.500 civarı biz avmde kanz mağazasından 8 yada 9 bine aldık
Kadersaahin Cenayyy şuan sadece puseti kullanmak nasip oldu ama sağlam materyalleri falan çok beğendim pratik
Mamacita_1 bilgegani55 ben yoyko 3in 1 egg travel aldım çok çok memnunum aşırı kaliteli bir bakabilirsiniz isterseniz🫶🏻