Umutaren Kızlar heryerim kaşınıyor bugün başladı yaşayan var mı sinek ısırığı vs olduğunu dusunmuyorum ve vajina ön kemikte çok baskı var ve çok ağrıyor kemiğim sanki kırılacak yataktan kalkamıyorum ağrıdan sanırsınız sezaryen oldum eve geldim dikişim var yuruyemiyorum doktor 38 de alcakti normalde 2. Sezaryen olacak benim Çarşamba nst de hafif sancilarim çıktı ama öne çekmedi tarihi 22 sine gün verdi 9 gün var yani 39+1 de nasıl dayanicam 9 gün bilmiyorum
Elif8- Umutaren Canım selam bende 37. Haftadayim ama bundan 1 ay önce falan fark ettim bende aylarca deli gibi kasinmistim ayak tabanları ellerim tshirtum değse bile kaşınıyodum tahlilleriimde biseh çıkmadı çok karpuznyiyodum o sıra meyve vs tatlı şeyler onları kestim yemiyorum yesem de gündüz yiyorum az az geceleri yemeyi kesince kasintim da kesildi çok şükür belki faydası olur
Cerla Umutaren geçmiş olsun canım ya aynımı bilmiyorum ama ben 2ci kızımı kaşıntıdan hastaneye gittikten sonra acil sezeryana alınarak doğurmuştum 38+0 dım ilk kızımda normaldi bunda böle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam gebelik kolestazımı neydi tabi ben sana teşhis koyamam ama böyle bir kaşıntı yoktu gece uykumdan uyandırır saatlerce dalamazdım 3 gün çektim geçti geçecek derken dayanamadım bide benim kızım tersti dönmemişti
Umutaren Cerla anladım canim teşekkür ederim ben sabahtan beri yaşıyorum bölgesel değil neredeyse heryerim kaşınıyor denize girdim bugunn iyi gelir belki diye fayda etmedi gece uyutmayacak derecede olur mu bilmiyorum gebelik kolestazini araştırdım şimdi çok yaygın değilmiş ama sikintiliymis bebek için acile gitsem mi gitmesem mi kararsizim
Cerla Umutaren ben 3 günün sonunda gitmiştim dediğin gibi bölgesel değil heryer kaşınıyordu özel bölgelerim hariç. Kendini kötü hissedersen git tabi
Umutaren Cerla kol, bacak, el bilekleri,diz arkalarında yoğunluk var kasintida sizin de bu şekilde miydi uykudan uyandırmadı ama uyurken zorlandım ve uyanınca kaşıntı devam etti
Umutaren Aytnnn sonuclarimi paylaştım acilde baktırdım ne diyecekler öğrenince yazicam buraya kolestazdan supheliyim
Umutaren Aytnnn bir ilaç yazdılar kendi doktoruna göster biz anlamıyoruz dediler hay Allah’ım salı gününe kaldı yani pazartesi çalışmıyorlar 15 temmuz