Semanur_02 Arkadaşlar az önce yarım çay bardağı kadar su geldi bebek suyu mudur nedir bilen yaşayan var mı ? 35 haftalık bebek
Mervekaram22 Semanur_02 olabilir bir tandıgımız 34 haftalık öyle oldu doğum yaptı bir hastnaneye gidin
Teacherblue Semanur_02 ne yaptınız. Ben idrar sanmıştım tutmaya çalıştım tutamamıştım ordan anladım. Suyun rengi nasıldı
Ummuarbc Semanur_02 suyundur canım tutamıyorsun birden akıyor ağrı acı da yapmıyor direk gidin doktora yarım çay bardağı diyorsunuz demek ki tamamı boşalmadi ama su gelmesi önemli bir şey vakit kaybetmeyin
Sessizlik-21 Semanur_02 yeni suyu gelip dogum ypmis biriyim su oyle yarim cay bardagi gelip bitecekbisey degil cnm inan devami gliyo glmediyse akintiyla karisik belki abdestindir baya haya geliyo su ve sonrasindada devm ediyo doktora git emin olmak istersende bakiyolar su akisina
birkimseee Sessizlik-21 akintidan farkı ne peki ben de 30+1 akinti gibi geldi ama şu mu bilmiyorum ilk gebeligim iç çamaşırı ıslanmış yesil akintim vardı doktor az miktarda enfeksiyon var demişti hatta ikac bile vermek istemedi suyla gwcer diye. Akinti gubi Pütürge putur de değildi:/
Melamial birkimseee su su gelmesi. Yani normalde damla olarak saf su gibi gelebilir beyaz akıntıyla karışık. Ama tek başına düzenli geliyorsa sızıntı ya da su gelmesi olabilir. Birden gelmelerde anlarsınız zaten kokusu dokusu falan yok. Çok alkali bi şey
birkimseee Melamial teşekkür ederim peki bi kez mi gelir avuç içi kadar takip edilmesi gerekir mi ay kuara bakmayın lütfen ya
Melamial birkimseee doğum suyu altını doldurur ve durmuyor. Anlarsın onu. Sızıntıyı anlamazsın o da damla damla gelmeyle bi sonraki randevuna kadar bitmez zaten doktorun teşhisi koyar takibe alır. Ama çay bardağı gibi gelirse yaşam sınırına gelince doğuma alırlar. Yeşil akıntın enfeksiyondandır zaten hijyene dikkat et nioli yağı kullan bir de
birkimseee Melamial henüz 3o deyiz dediğim gibi, son gittiğimde bebegin suyu az demişti doktorum hatta şu geldi mi dedi bu hafta, gelecek haftaya muayene olmamı jstemisti, umarım şu değildir ya peki yalancı sancılar kaçıncı haftalarda oluyor
Melamial birkimseee 34ten sonra oluyor. Benim ilk bebeğim 30+5te doğdu. Sürekli sürekli gelerek bi günde baya azalttı suyunu doğuma girdim. Doktorun muayene için gel dediyse yaşam sınırına çokta yakın değilsindşr diye düşünüyorum. Havuç suyu içiyor musun
birkimseee Melamial yok içmiyorum, 30 haftadaki bebeğiniz kaç gun yoğun bakımda kaldı bi sorun yok değil mi
Melamial birkimseee suyun azsa iç. Meyve sıkma cihazı edin hemen kendine bol bol iç açığı kapatsın… bebeğim 28 gün küvezde kaldı şu an 3 yaşında😊
birkimseee Melamial bize de dua edin ya inşallah su filan değildir benim ilk olacak nasipse burda olursam şehir hastanesine gideceğim misafirliğe gelmiştik Allahim bebekleri bize vagislasin