Gayea5 Yakın zamanda şehir hastanesinde doğum yapan var mı yardımcı olabailie misiniz kafam çok karışık
Muallime15 senaa23 merhabalar hangi doktorda takipteyseniz doğuma o mu giriyor yoksa kim denk gelirse o mu giriyor bilginiz var mı bu konuda
senaa23 Muallime15 hangi doktor varsa o geliyor ama zaten çoğunlukla ebeler giriyor doğuma benim doğumunda 2 tane erkek doktor girmişti 2.doğumumda
senaa23 Muallime15 yani zaten ebeler sürekli ilgileniyor karar verdiniz mi şehir hastanesinde mi doğucaksınız
Muallime15 senaa23 şehir hastanesiyle Buhara arasında gidip geliyorum daha vaktime de var zaten o zamana kadar netleştiririm inşallah. Siz takiplerinizide mi şehir hastanesinde yaptırdınız
senaa23 Muallime15 yani buhara da fazla para alıyor yani şehir hastanesinde de aynı rahatlığı buldum ben sancı odasında teksiniz aynı odada doğum yapıyorsunuz ebeler ilgili fazla para vermek mantıksız geldi buharaya da gitmiştim 2 3 kez kontrole
Muallime15 senaa23 şehir hastanesi için genel olarak güzel şeyler duyuyorum bi aksilik çıkmazsa oraya giderim inşallah. Tekrardan teşekkür ediyorum 💐
Dkblz Muallime15 merhaba doğum yaptınız mı acaba ? Bi kaç sorum olacaktı da bende kararsızım şehir hastanesi ve Buhara arasında