Hkgezer Beyazmelekkk benim sata göre 7+1 şuan ama ultrasonda bir hafta önden gidiyor direk keseyi gördüğü için 5 haftalık diyoruz dedi betayıda bir gün sonra aile hekimi test yaptığında 10 bin üzeriydi
Busra121 Beyazmelekkk sat’a göre 5+4 uz bugün. Betayi geçen hafta perşembe vermiştim. Adetim 2 gün geçmişti. Sonuç 1290 di tekrar da baktirmadim. Bir hafta sonra Dr gittik keseyi gördük. Ama USG ölçüm vermedi daha küçük dedi dr. Zaten sat degil ben gerçekleşme tarihini bildiğimden hesaplarıma göre 4+4 oluyor. Bakalım karışık yani biraz ☺️
Guzelanne56 Beyazmelekkk kalp atısını da hayırlısı ıle duyarsınız beta baktırın ona göre kalp atışı kese ıcın falan gıdersınız, gönlünüzden hangı cınsıyet gecıyorsa o olsun ınsallah❤️
Nefes2023 Beyazmelekkk hayirlı olsun benimde 7 haziran günüm geçti sabah test yapacam dua edin benimde pozitif olur inşallah belirtiniz varmi bu arada
Beyazmelekkk Nefes2023 hayır hiç belirtim yok sadece adet gecikince hani tesadüf test aldım yaparken de negatif çıkar havalardan gecikmistir dediydim çünkü çocuk için bir calismamizda yoktu ama pozitif çıktı ben şok
Ayloss06 Bende bu sabah test yaptım ve çift çizgi her iki farklı testte de. Son adet tarihim 19 Haziran beklenen adetim 15 Temmuz. Sizce ne zaman gitmeliyim beta baktırmaya ? Korkuyorum sınırda bi değer gelirse diye 🙂↕️
MrvBK Ayloss06 Salı günü ver canım kanı. Hem günün de gelmiş olur. Güzel bir değerle görürsün. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Meriel Ayloss06 sizinle o kadar beziyor ki zamanlarımız 🥹 sat 20 yumurtlama 14-15 gibi bat da 14 Temmuz. Test yapmaya korkuyordum, regli bekliyordum. Şu an beni cesaretlendirdiniz. Umarım gebelik vardır, güzel haberleri alırız 💕
Melisahmet Ayloss06 benimde son regli tarihim 19 haziran. 3 ünde yumurtlama gördüm. Ama ben doğal yollarla gebe kalamıyorum. 2 başarısız tüp bebeğim var. İnşallh bu ay benim içinde bir mucize olur. Dokununca göğüslerim acıyor birazcık başla belirti yok. Size hayırlı olsun 🌸❤️
Uzun0202 Beyazmelekkk hayırlı olsun kucağına sağlıkla al bende mide bulantısıyla kan testi yaptım hcg 4743 çıktı doktora gitim kalp atışını duydum 7+6 günlük benim oğlumda 15 aylık
Beyazmelekkk [silindi] bende ve sanki çift çizgi gormemis gibiyim kimseye demedim daha 4 gün oldu öğreneli
Selenayylmz Hkgezer bende geçen hafta perşembe günü şans eseri test yaptım gecikmem vardı ama doktor tedavi yapıyodu kalamazsın demişti test yaptığımda çift çizgi çıktı sonrasında kan verdiğimde kesin olduğu çıktı oğlum daha 18 aylık ve 23 yaşındayım beklemiyorduk ama süpriz gibi geldi hayatımıza
Ayloss06 Meriel ayyy inşallah pozitifi görürsünüz, benim aşırı belirtim yok sadece adet öncesinde karnım ağrırdı şu an kasıklaırm hafif kramplar var gibi. Bende pzt Salı gibi kan verip netleştireceğim, umarım ikimizinde bekleyen herkesin de gönlünce olur 🙏🏻🥰
Meriel Ayloss06 amin inşallah 💕 bende de geçen hafta kasık krampları oldu bu hafta bir şey hissetmiyorum. Umarım herkesin gönlüne göre olur 🥰
Sevgi2023 Bat 7 temmuz 1temmuzda ögrendim hamile oldumu😊5+1 olduq artiq ulturasona gitmek istiyorum pazartesinden sonra😊heycanliyim cok dairisi isteyen herkesin başina
Ayloss06 Melisahmet inşallah sizinde gönlünüzce olsun, hepimize pozitifler görmek nasip olsun🙏🏻🥰 hayat mucizelerle dolu, hiç belli olmaz 🤭