iremd-1798 Ebbruc ay valla ben gittim geldimm Allah tan çok uzağa gitmedim ve taksi ile döndüm 🤭🤭 yoksa sıcakta çok gezemezmişim 🤭
Ebbruc iremd-1798 valla bende geldim ama klima yokmuş burda boşa dua ettim 😂 yazın hamilelikte zor doğurmakta zor valla
iremd-1798 Semra03 kesinlikle hamilelik bir yana bu yaz daha sıcak geçiyor sanırım hamile olmayan arkadaşlarımda aşırı sıcak biz duramıyoruz seni düşünemiyoruz diyorlar 🥹
iremd-1798 biranneo_ yandık bebeği klima ya da vantilatör karşısında da tutamayız 😟 sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım da inşallah bu günleri de bir şekilde atlatırız 🥹
iremd-1798 Ebbruc hepsi zor bizde sıcağa kaldık harika 🤭 yanıyorum yanıyorum şuan kızımla uğraşıyorum sırılsıklam ter oldum resmen
Basak Hulo2105 klımanın marka modelini rica etsem alabilir miyim ayrıca kaç binlik :)) sizinki gibi az yakan bişi istiyoruz malum klıma fiyatları bari aldığımızdan memnun kalalım:)
iremd-1798 Ebbruc amin amin inşallah ❤️ aslında haftası tam doğum haftası ama doktorum sorun olmadığı için beklemek istiyor keşke açılmam bir şeyim olsa da doğum başlatılsa kısa süre de 🥹 ama 41 e kadar bekleyeceğiz heralde 😅
BebekHrcn iremd-1798 yani eylül sonu gibi doğum bütün yaz hamile geçiyor hiç terlemeyen ben oturduğum yerde terliyorum bazen ince kumaş tülbent ıslatıp kafama omuzlarıma koyuyorum azcık serinlik olsun diye buzlukta falan bekletip
iremd-1798 BebekHrcn ben gece çarşafı ıslatıyorum nemli bir şekilde yatıyorum ne yapacağımı sapıttım 🥹😅 benim son zamanlarım ama zaman geçmiyor gibi kızım gelmek istemiyor gibi doğunca da bu terleme bitmez gerçi de ay karmakarışık oldum 🥹
BebekHrcn iremd-1798 aşlah kolaylık versin gerçekten hepimiz serinlemek için türlü yollara başvuruyoruz 😊 mucit olup çıkıcaz bu gidişle 🤣🤣🤣