1234567_ herşey vaktine esirdir canım yalnız şu var bu bilimsel bir gerçek kafaya cok takınca vücud stres salgılıyor olmuyor sana şöyle ifade edeyim 31 yasında evlendim kariyerdi oydu buydu şuydu derken eşimle 10 sene görüştük oda evlendiğinde 33 tü birbirimizi tanıyoruz bence olsun dedim hemen o da yok ilk ben önümü bir göreyim dedi eşiminde işi ağır mit suçla mücadele de neyse baktım 7 ay istemedi sürekli ama korunmadı da bende korunmuyordum hemen kalk yatma yıkan diyordu 1 dakika bile yatmadan duşun yolunu tutuyordum sonra bir akşam bana burcu cocuk vakti geldi bence jenerasyon konusu kafama takılıyor artık uçurumlar dağ gibi olmasın dedi benim de gözümün içi parladı sevindim 4 ay denedik baktık olmuyor bende ayvalıkta yaşıyordum evlenmeden evel ailem orda genc kızken gittiğim doktor vardı erdem başkent bursada evliyim gittik dedim böyle böyle 4 aydır fol yok yumurta yok dedim biz 1 sene kendi haline bırakırız çiftleri olmazsa o süreçte detaylı bakarız ama sende polikistik oversin bir bakıyım dedi baktı senin zor bu sekil kilo vereceksin dedi 55 kiloyum neyi vereyim dedim göbeğin var yağ içinde yumurtalıklar dedi glifora başladım duphaston +dostinex prolaktın yüksekliğim vardı + lh hormonum da yüksekti yumurtayı çatlatır hormon beter haldeydi yumurta büyüyor ama kist olarak kalıyor adet düzenli olamıyordum neyse 3 ay kilo verdim ilaçları aldım baktım ilaçlar bitti umudumu da kestim yan komşumun yeni cocugu olduydu aglama sesleri geliyordu ya burcu bırak olmazsa olmasın dedim cocuk ta zor yazık bak kızcağız pesinde dolanıyor kocanla ye iç gez dedim o ay kafamdan çıkardım hamile kaldım depremden 6 gün sonra hamile oldugumu öğrendim