Zehraartar @Masal7778 @Fatmanur12345 4 gün var bata inşallah hepinize en hayırlı zamanda en çabuk şekilde nasip eder Allah 🩷 Çok minik daha sanırım Hemen doktora gitmeli miyim sizce 🥹
Masal7778 Zehraartar amin inşallah çiçeğim rabbim sağ saglim kucagina almayu nasip etsin seninde gitsen de şuan kese bile gorunmez sadece tahlilini yapar beta HCG takip eder iki katına katlamış mi diye 10 gün sonra gel der canım karar senin 🌸
Zehraartar @Fatmanur12345 prodoctor kesinlikle yanıltmıyor bence çevremde herkes onu kullandı daha 4 gün vardı sancım yazmıştım ya aşırı vardı kasıklarda evde 4 tane vardı bir tanesini yapayım dedim araya Haftasonu giriyor dedim bir de pazartesi eşimin doğum günü ona pazartesi söyleyeceğim öyle işte 🥹
Guleda1 Bat 20 temmuz dün erken gebelik testi yaptım hayalet bı çizgi çıktı bir kaç gün sonra regl olmazsam testi tekrarlayacagim ❤️
Zehraartar @Masal7778 gözüküyor canım ama doktora git kan ver muayene de ol ben bugün verdim 52 den negatife düşmüş az önce öğrendim çok kötüyüm Şuan Dr randevusu aldım 4 de gidicem sizce öyle birşey olur mu düşme ihtimali ya da yanlış sonuç çıkma ihtimali
Masal7778 Zehraartar kuzum kanaman var mı böyle olunca sanırım kimyasal gebelikten şüpheleniyorlar ama sen içini ferah tut başka bir yerde tekrar kan ver
Zehraartar @Masal7778 kanamam hiç yok olmadı sadece hafif kaşık ağrılarım var o da gebelikte oluyor zaten saat 4 de randevu aldım gidicem bir özel Dr a