Esra_metehan34 bulutileannesi merhaba çok teşekkür ederim🥰 mesajı yeni gördüm siz gün almışsınızdır ben cevap yazana kadar. Bana yatış günü verildiği günün akşamı sancılarım çıktı düZenli oyuzden o akşam aldılar eğer çıkmasa idi diğer gün alıcaklardı. Ama zaten yatış günü sabah kahvaltı ettim sonra hiç bişi yeme dediler 2 de yatışım yapıldı nst ye bağlıyorlar ara ara gelip o akşam almaya çalişiyorlar hem aç olduğun için hem de sancıların güzel çıkarsa. İnş seninde öyle olur çünkü açlık başına vuruyor bayağı😐 serum falan ek takviye yapıyorlar beklerken ama yine de açlık zorluyor
bulutileannesi Esra_metehan34 gün alamadan doğum yaptım bile 😀 suyum geldi sana yazdıktan sonra acilden gittim bıgün tam 4 gün oluyor
Deletedmom_110 Esra_metehan34 Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün❤️Benimde sorum olacaktı ben ilkini özelde yaptım ne serum takıldı doğru düzgün ne iğne ağrıdan çığlık çığlığa ağladım eve gelirken bile sürünerek geldim..çam sakurada yakın zamanda sezaryen yapan tanıdığım 2 gün boyunca serum hiç bitmeden yenisi geldi iğne sürekli yapıldı hiç ağrım acım olmadı bu yüzden dedi çok sevindim böyle olmasına sizede öyle mi yapıldı acaba ?🌸
Esra_metehan34 Deletedmom_110 evet canım ben yarı uyuşturuldum doğumdan çıktığım an serum takıldı dinlenme odası gibi bir yer var oda yarım saat duruyosun odaya geldim uyuşukluk 6 saat geçmedi o ara ne ağrı ne başka bişi onun etkisi geçer geçmez de günde üç öğün ağrı kesici iğne yapılıyor çok iyidi arkadaşınızın dediği gibi yapılıyor eve gelene kadar şiddetli olunca ağrılarınız ekstra doktora söyleyip parol serum taktırabilşyorsunuz yan tarafımda arkadaş öyşe yaptı benim şükür o kadar ağrım olmadı 🥰
Arsell Kızlar yarın gün almaya gidicem ben de sakurada. Nasıl oluyor, önce muayene, sonra nst, sonra yeşil alana yönlendirme şeklinde mi???
Esra_metehan34 Arsell önce poliklinik muayenesi sonra kağıt veriyor doktor acile iniyorsun ordan doktor sana gün veriyor o gün geliyorsun danışmaya diyosun yatış yapılacak onlar seni yönlendiriyor muayene oluyosun usg de sonra odana çıkartıyorlar orda ara ara nst çekiliyor sancıya göre doğuma alıyorlar🥰
Esra_metehan34 Esra_metehan34 Arsell yakın zamanda kan tahlillerin varsa istemiyor yoksa o gün kanda veriyosun sistemden bakıyor doktor herşeyi güzel bir şekilde anlatıyorlar yönlendirme vs rahat olun 🥰
Esra_metehan34 Esra_metehan34 eve çıkana kadar hep iğne yapılıyor ağrı kesici rahat olun doğum çok güzel bence orda
Deletedmom_110 Esra_metehan34 6 saat mi sürdü spinalin etkisi ya ne güzel benimki acil olduğu için genel anestezi verdiler ve gözümü açtığımda ağrıyla uyandım ve ağlamaya başladım travmalarım tetiklendi şu anda yazarken…
Deletedmom_110 Esra_metehan34 Hakkımı helal etmiyorum özel hastanede yaptım ilk doğumumu akşam üstü 6 da sezaryen oldum ertesi gün 11 de taburcu ettiler ne bir iğne ne serum taktılar ben normali böyle zannediyordum tecrübem olmadığından..ama değilmiş ağlaya ağlaya sürünerek çıktım hastaneden sağımda solumda arkamda üç kişiden destek alarak çok kötüydü çok
Arsell Esra_metehan34 gün almaya gelene kadar hiic heyecan yoktu. Konu gün belli olması olunca bı garip hissetmeye başladım 🤭 teşekkür ederim bilgilendirme için
Esra_metehan34 Deletedmom_110 canım benim ilk doğum da öyle oldu gözünü açar açmaz ağrı ile uyandım. Ama ikinci doğumda yarıdan uyuşturuldum odaya geldiğimde o kadar rahattım ki 6 saat geçmedi etkisi sonrasında da da ağrı kesici yaptılar hep çok rahattım
Esra_metehan34 Deletedmom_110 bende tam uyuşturulduğumda o kadar ağrı ile uyandım ki dedim bir daha doğum yapmıcam ilk doğum bende de tranva oluşturdu bu ikinci idi o kadar korkarak girdim ki çok şükür ilki ile hiç aynı olmadı çok güzel geçti sonrası da kolay oldu. Bende ağlamıştım bayağı ilkinde bunda gülerek geldim odaya herşeyi gördüm izledim çok iyiydi
Deletedmom_110 Esra_metehan34 ne güzel ya çok sevindim senin adına inşallah benimde öyle güzel geçer.Doğuma çok az kaldı o ağrılar acılar gözümde canlanıyor sürekli maalesef travma oldu unutamadım 🥹
Esra_metehan34 Deletedmom_110 yok yok rahat olun bende öyle stres yaptım ama boşuna yapmışım çok rahat geçti her doğum farklı dua edin bolca 🥰🌸
Zuleyha_18 Msydn6 acaba üçüncü diye mi iple diktiler bi sebebi var mı sordunuz mu ? Birde çok iz kalıyor mu ipte yada estetikten farklı bir acısı zorluğu var mı ?
Msydn6 Zuleyha_18 sordum valla burda böyle oluyor dediler sadece .. net mantıklı bi cevap alamıyorsunuz ki 3. Olmasınile bence alakası yok tammamiyle doktor eliyle alakalı doktor nasıl istiyorsa öyle yapıyor biraz sanki benim arkadaşımda aynı yerde doğum yaptı benden 9 ay evvel onunda 3 sezaryeni onunki ipsiz estetik dikişti mesela doktorundan da çok memnundu doktordan doktora farkediyor yani
Msydn6 Zuleyha_18 eriyen dikişte değildi 10 sonra dikiş aldırdım bide benim hoşuma gitmedi valla bu seferki daha aşağı doğru verev kesilmiş yorgan diker gibi dikmişler yani dikişlerimi hiç beğenmedim zaten ameilyatımda zor geçti çok ağrım acım oldu uyuşmadım tam uyutmuşlar bide erken uyandırdılar hala ameliyat masasındaydım devam ediyordu tampon bant yapıştırıp bastıra bastıra iş yaptılar hepsini hissettim bağırdım ağladım bide bana bitti bitti bişey kalmadı deyip hala devam ediyorlar bi daha sezaryen olma o zaman diyede tepki gösterdiler insan gibi davranmadılar nefret ettim aynı şeyleri kendileride yaşasın yani ben başka bisşy demiyorum maalesef devlette hayatınız tamamen şansa