Adkut kabataslak anlatayım listeyi Bu liste kişinin durumuna göre değişiyor ilk başta pirinç makarna ekmek hamur işi hazır paketli gıdalar domates bezelye patates meyveler her şey yasaktı daha sonra ölçümler absurt Çıkmayınca liste güncellendi. Tam buğday makarna Haftada 1 kez 1 porsiyon ev yapimi sutlu tatli haftada 3 kez bir parça bitter çikolata Haftada bir kez iki top dondurma ve meyveler sayılı olarak mesela yarım şeftali 3-4 kiraz gibi listeye eklendi. 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde devam ettim bol su ve hergun yürüyüş gerekiyor. Bu arada tam buğday ekmeği yiyordum ama onunda yukselttigini farkettim ve bıraktım uzun zamandır ekmek tuketmiyorum. Normalde kurban bayramından sonra tekrar diyetisyen kontrolü vardı ama dahiliye doktoru ölçmeye artık gerek yok diyince gitmedim. Şuan olcmuyorum ama dikkat ederek ilerliyorum yine. 36. Haftadayim son bir haftadır canım tatlı istiyor 2 dilim ıslak kek ve poğaça yedim pişmanım tabi ki ama napiyim hamilelikte nefsine hakim olmak aşırı zor. Bi daha yemem zaten az kaldı artık. Belki diyetisyene devam etsem liste biraz daha genişler bilmiyorum. Aklıma gelenler bunlar başka bisey sormak isterseniz cevaplarim