1_papatya Kimyateacher 48 ile hamile kaldım şuan 30+ 3 haftalık hamileyim 60 kiloyum 12 kilo almışım 65 ile doğum yaparsın dedi doktorum ama 65 i geçerim gibi geliyor bana
Kittennn 33+6 70le başladım 77 oldum 7 kşlo ile yola devam 😜ha hanileliğin başında 68e düşmüştüm oradan tekrar aldığım 2 kiloyu da sayarsak 9 kşlo almış oluyorum
Kittennn Alparslanmom__ hamileliğimi ilk öğrendiğimde 70 kiloydum sağlık ocağına da öyle kaydettiler sonra iştahsızlıktan 68e düştüm işte 68 den de şuan 77 kiloya ulaştım ama sağlık ocağındaki hemşire başladığım kiloyu kabul ettiklerini söyledi yani 70 kiloyu esas aldıklarını söyledi
iremd-1798 Kimyateacher 39. Haftadayım 2 kilo aldım. Doktorum az çok bir şey demedi. Ben canım ne istiyorsa yedim ama demir ilacı kullanıyorum 7 8 aydır bu sürede günde 3 4 defa büyük tuvalete çıkıyorum. Bu da benim zayıflamamı sağladı. 🥹
iremd-1798 Alparslanmom__ işte o çok zor oluyor Rabbim şifa versin benim bir ara olur gibi oldu geçti çok şükür umarım sizinde geçer. 😟
Alparslanmom__ iremd-1798 amin inşallah bişey kullandnz mi doğumdan sonra geçer diyorlar insllah öyle olur🙏
iremd-1798 Alparslanmom__ zeytinyağı sür dediler o yumuşatıyor vs demişlerdi bir postta yazıldı. Onu denedim peçeteye döküp sonra geçti şimdi ufaktan bir oluyor gibi ama ben bir şey yapmadan geçiyor 😟