Zarifokur Fatmanur12345 benimde öyle görünüyordu. Fakat test yaparak 17. Gün pik 18ve 19. Gün çatlama çıktı .
babymomdad_ Fatmanur12345 ya bugün ilişkiden sonraki 10. gün hep 0 görüyodum ancak şuan 1.3 çıkmış yükselme ihtimali varmı
babymomdad_ Fatmanur12345 bugün tekrar dayanamayıp test verdim yükselmişmi diye 1.3 ten 2.9 a çıkmış ama heveslenmemek adına salı gününü bekleyeceğim
Beybyi Fatmanur12345 sol üst tarafta resim yükle yazıyor orda yukletip kopyalip buraya yapistabilirsiniz
Fatmanur12345 Fatmanur12345 9 gün kaldı adetime dün akşam yaptım testi canım sizde görüyor musunuz yoksa ben çok istiyorum diye hayal mi görüyorum
mothercup Alt karnımın oralarda hareketlenmeler gibi böyle içten bi kıpırdaşma ağrı gibi bişeyler var ya heyecan yapıyorum böyle olunca
Masal7778 Kizlar benimde bat 23 7 gün kaldı test yapsam çıkar mı ki heyecanlandım biraz 🩷 bugünlerde beyaz akıntı da fazlalasti
Civcimmm Masal7778 benimde kasık ağrısı iyice arttı test yapmak için sabırsızlanıyorum ama bir yandan korkuyorum