King_Ebeveyn yo öyle nasılda çok hoşuma gitmez . Benim annem babam da ana baba . Çocukluğumuzdan beri ilerde çocuklarınız olduğunda bizim ismimizi vermeyin . Hayatta anne baba olarak ilk göreviniz . İçinize ne siniyorsa ne istiyorsanız onu koyun . Sizin çocuğunuz sizin kararınız . Bi başkası mutlu olsun diye insan çocuğuna isim vermemeli derlerdi hep . Ben de aynı kanıdayım. Çocuğuma anne babamın ismini vermem beni neden mutlu etsin ki ? Annemi babamı mutlu eder bu beni değil . En fazla mutlu oldular diye mutlu olabilirim . Ama bunun içinde neden istediğim bi ismi koymaktan vazgeçeyim ki . Şimdi ben çocuğuma anne baba ismini koymadım diye sevmicekler mi ? Seslenmicekler mi çocuğa . Gurur kaynağı olmaktan çıkacak mı çocuk . San sordun diye ilk defa düşündüm . Ben hiç istemem torunuma benim adımın verilmesini . Kendi adımla seslenmek istemem . Yada çocuğumun eşimin benim adımla çocuğa seslenmesi hoşuma gidecek bişey olmaz diye diye düşünüyorum . Ömrüm boyunca bi tane kendi ismimde arkadaşım oldu ona da 3 sene seslenemedim bakmasını bekledim 😂😂😂😂😂😂😂