basakyaylaci 15 haftalık hamileyim İstanbul anadolu yakasında kontrollerimi devam ettirmek için hastane öneriniz var mıdır ? (Ümraniye eah gidiyordum cihazları çok eski ve ultrasonda problem oluyor bu yüzden farklı hastaneye gitmek istiyorum )
Dyg61 basakyaylaci ben çakmak erdeme yeni başladım Gülçin Demirdöven e gidiyorum tavsiye üzerine onun haricinde fera busınes Fatoş Özlem Yıldırım da var eski doktorum kliniği var Devlet hastanesi olarak da Göztepe Süleyman yalçın hem cihazları iyi hem doktorları orda da Nisan Helin ya da gamze erdem e gidebilirsiniz
Kadersss Ben Üsküdar medivia hastanesine gidiyorum dr Şeyma hanım çok iyi dr ilk doğumumda FADIME DEMİRCAN gitmiştim Şuan medicana hastanesinde oda çok iyiydi tavsiye ederim ikisinide
Kadersss basakyaylaci mediviada geçen sene ilk doğumumu yapmıştım 11 bin di o zaman Fadime hanım vardı Şuan 17-18 tahminimce ama yarın kontrolüm var sorarım isterseniz bende merak ediyorum bu doğumumu Şeyma hanım yapacak Fadime hanım olmadığı için nasipse Şuan Fadime hanımın bulunduğu yeni hastane Medicana zorunlu sezeryan 22 bin isteğe bağlı 35 bindi (gene hsfta sormuştum)
Tugcesa Sedazeynepzehra çakmak erdem doğum ücreti hakkında bilginiz var mı bide ben 34.haftamdayım sonradan hasta kabul eder mi acaba :(