1 temmuzda transfer oldum çok şükür pozitifi gördüm. Normal şartlarda test günüm 15 temmuz fakat beklemedim. 6. Gün itibari ile yaptığım testler çok şükür günden güne koyulaşarak pozitif çıkıyor. 15 temmuzda artık doktorla görüşüp hastaneye gideceğim fakat çok şükür her şey şu an normal gidiyor.
Transferden sonra henüz hiç çalışmadım. Doktor normal hayatına devam edebilirsin demişti aslında ama yine de çalışmak istemedim.
Normal hayatıma kısmen devam ettim. Kendimi aşırı zorlamadan ev işlerini yaptım, yemek yaptım, ufak yürüyüşler yaptım, ihtiyaç oldukça markete gittim, kısa mesafeli araba sürdüm vs fakat evde olduğum süreçte çok bunaldım. Çalışmadan yapamam sanırım. Pazartesiden sonra doktor kontrolüne gidip soracağım durumuma göre karar verecem ama önden fikir olsun diye ve tecrübelerinizden güç almak için soruyorum.
İşimin çoğunluğu ayakta hareketli geçiyor, çalışma saatlerimi kendim ayarlayabiliyorum ve bu şekilde 3-4 gün çalışmayı planlıyorum.
Sizler nasıl çalışıyorsunuz, zorlanıyor musunuz? Çalıştığınız halde her şey yolunda mı?
Veya çalıştım fakat yapamadım, çalışmak iyi gelmedi diyen var mı?
Tecrübelerinize ihtiyacım var 🌸✨🙏🏻