Kadriyekurt13 Ahrez Ben de 38+1 haftalık hamileyim sancı falan bi şeyim yok ben de ahududu çayından içsem bi sorun olur mu sence
Flale Kadriyekurt13 doğumu kolaylaştırdığını okumustum yarın baslayacağım birde ananas falanda yazıyordu :))
Ahrez Kadriyekurt13 En cok dogurursunuz😅 erken icilmesini risk var rahim agzini yumusattigi icin ama sizin haftaniz dogum haftasi zaten.
Gul-5757 Valla ben de yarın 38 olucam yürüyüşe gittim geldim vajinama baskı yapıyor kalkamıyorum yürümekte zorlanıyorum midem bulanıyor hafif bi bel ağrım var adet gibi karnım da kasılıyor bakalım nasıl olacak geliyor gelmekte olan belki de..
Flale Ezomommy hayr doğum her türlü zor kolay bisey deyil sonuçta canından can cıkıyor ama benim genel olarak tüm doğumlarm zor kızda zordu oğlanda ama Elbette Allah bir yol veriyor
Firdevseren 4949zilanerturk benimki kanala girmiş sancı var ama sıfır açılma al yine bir engel nasıl olacak bilmiyorum tüm levelleri atladık sonda kaldık 37+6 kız bebek dört gözle sancılanmayı bekliyorum suyunun patlamasını vs. Zor işler yürüyüşe devam ediyorum ama açılma için ne yapılır ki hurma falan yiyorum pilates biraz biraz